• Doe mee aan de 'Kruidnoten Thuisverkiezing'
  • Bepaal samen met Domien welke smaak in de winkel komt
  • Vraag nu jouw proefpakket aan

Bolletje is op zoek naar de ultieme kruidnootsmaak! In de zoektocht zijn er nog twee smaken over en daar moet een keuze in gemaakt worden. Bolletje heeft daarvoor de hulp van Q-dj Domien ingeroepen, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat dit goed gebeurt. En daarom vraagt Domien aan alle luisteraars om mee te testen!

Test mee

Er is keuze uit twee smaken: 'Hazelnoot Praliné Crunch' en 'Red Velvet'. En jij kan dus meebepalen welke smaak dit najaar in de winkels ligt! Vraag nu jouw proefpakket aan via de button hieronder, test de kruidnoten uitgebreid en laat weten welke jij het allerlekkerst vindt. En wees er snel bij, want alleen dan stel je jouw proefpakket veilig. De perfecte test voor iedereen die niet kan wachten op kruidnoten!

BESTEL EEN PROEFPAKKET!

De uitslag

Tot 31 mei kan je je proefpakketje bestellen. Pakketje thuis ontvangen? Vergeet dan vooral niet om door te geven welke smaak volgens jou een plek in de winkelschappen verdient. Op 17 juni is het dan zo ver: Domien maakt bekend van welke kruidnoot dit jaar iedereen kan genieten. Wordt het 'Hazelnoot Praliné Crunch' of 'Red Velvet'?