• Een leuke zomervakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend
  • Daarom steunen we het Zomerpretpakket van Nationaal Fonds Kinderhulp
  • Luister zaterdag 7 juli hoe ook jij kunt helpen

'Het is belangrijk dat alle kinderen mooie verhalen kunnen vertellen als zij na de zomervakantie weer op school komen.'

Misschien herken je het gevoel: eindelijk zomervakantie! Zes weken lang geen school, met het hele gezin op vakantie, dagjes uit en veel leuke dingen doen met vriendjes en vriendinnetjes. De realiteit is dat niet iedereen dit gevoel zal herkennen. Voor 1 op de 9 kinderen is dit namelijk anders, zij leven in armoede. Dat betekent dat voor hen een dagje uit helaas niet vanzelfsprekend is, laat staan op vakantie gaan. Daar gaan de Qmusic dj's en Nationaal Fonds Kinderhulp wat aan doen! En ook jij kunt helpen.

Zomerpretpakket

Voor 1 op de 9 kinderen is de zomervakantie geen feest. Dat zijn 398.000 kinderen tot 21 jaar voor wie de vakantie een eeuwigheid lijkt te duren. Dat is best even schrikken als je dat leest. Wij vinden namelijk dat ieder kind een leuke zomervakantie verdient. Daarom gaan in het weekend van 7 juli de weekend dj's Erik, Martijn, Bas, Joost & Hila helpen om zoveel mogelijk kinderen blij te maken met een Zomerpretpakket. Een rugzak boordevol zomeravonturen; van zomerspeelgoed voor mooi én minder mooi weer tot kaartjes voor heerlijke dagjes uit (inclusief openbaar vervoer). 

En daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken! Dus luister zaterdag 7 juli vanaf 10.00 en lees hieronder hoe je het verschil kunt maken voor deze Nederlandse kinderen.

Doneer voor de kinderen

Ieder kind moet erbij kunnen horen. Ook kinderen die opgroeien in armoede. Vind jij dit nou ook? Doe dan een donatie en help mee om zoveel mogelijk kinderen in armoede een leuke vakantie te bezorgen. 

Want 'het is belangrijk dat alle kinderen na de vakantie mooie verhalen kunnen vertellen als zij weer naar school gaan!'

Doneer