• Exclusieve en intieme show binnenkort bij Qmusic
  • Luister van 10 t/m 13 mei naar Domien
  • Maak kans op 5 (!) tickets voor Afrojack

Afrojack komt naar Qmusic voor een exclusieve show voor jouw helden of heldinnen! Huh? Yep, je leest het goed. Jij maakt kans om samen met 4 (!) vrienden naar dit speciale optreden te gaan. Als extraatje van Afrojack krijg je een hotelovernachting én een helikoptervlucht (beide voor 2 personen) over Nederland

De nieuwe hit van Afrojack samen met David Guetta gaat over helden. Het nummer heet dan ook niet voor niets 'Hero'. Daarom leek het ons een leuk idee om een zaal vol met helden bij elkaar te brengen.

Zo doe je mee

Wie is jouw held of heldin? Scroll naar beneden en geef jouw hero door. Is het die ene vriendin die het afgelopen jaar overuren in de zorg heeft gedraaid. Is het die vriend die je uit de brand heeft geholpen met een verbouwing? Of toch de buurman die je kat uit de boom heeft gehaald? Laat het hieronder weten, vertel waarom hij/zij jouw held(in) is (en hopelijk ook fan is van Afrojack), en wie weet levert het jou en je held(in) die exclusieve tickets op.

Luister van 10 t/m 13 mei naar de Q-middagshow met Domien Verschuuren en maak kans op toegang tot dit exclusieve optreden van Afrojack. 

En corona?

We horen je denken: een zaal vol? Uiteraard plannen we het daadwerkelijke event pas zodra het weer mag en kan. En bovendien is deze prijs slechts voor een handjevol luisteraars weggelegd, dus de gig is in een kleine setting. Veiligheid en gezondheid voorop.