• Vrijdag 15 december is het Foute Kersttruiendag van Save the Children.
  • Jij trekt je Foute Kersttrui aan, wij zorgen voor Foute Kersthits. 
  • Doneer van 6 t/m 15 december: hoe meer donaties, hoe meer Foute Kersturen. 

Update: Dank voor alle donaties. Dankzij jouw donatie krijgen bijna 3000 kinderen een warme trui.  

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Warme chocolademelk, Kerstnummers door de speakers, gezelligheid met familie en vrienden en dit alles uiteraard in je Foute Kersttrui. Helaas zit niet iedereen er warmpjes bij. En daar willen we graag samen met jou verandering in brengen. 

Foute Kersturen

Ben jij ook zo dol op kerstnummers? Dan hebben we goed nieuws. Je hebt nu namelijk zelf invloed op het aantal Foute Kersturen dat wij gaan draaien op vrijdag 15 december. Hoe? Door middel van donaties. In de periode 6 t/m vrijdag 15 december kun je doneren voor Kersturen. 1 donatie is €3. En 100 donaties zijn goed voor één extra Fout Kerstuur. Je kunt zoveel donaties doen als je zelf wilt.

Doneer nu

Wil jij 15 december de hele dag genieten van Wham!, Mariah Carey en andere kerstklassiekers, doneer dan nu voor Save the Children en help kinderen die in de kou staan! Voor kinderen in vluchtelingenkampen is er geen sprake van gezellige decemberdagen, maar is de realiteit overleven tijdens een strenge winter. Wij laten ze niet in de kou staan! Met een donatie van €3 help je een kind al aan een warme wintertrui. En alsof dat allemaal nog niet voldoende reden is om te doneren, verloten we ook elke dag nog een Foute Kersttrui onder de donaties.

Foute Kersttruiendag

Geheel in stijl draaien we de Foute Kersturen op Foute Kersttruiendag. Vergeet zelf niet die dag je Foute Kersttrui aan te trekken en ons een foto te sturen via social met de #foutekersttruiendag.