• Deel jouw meest bijzondere kerstverhaal 
  • Maak kans op een trip naar het Q-hotel in de sneeuw van 11 januari t/m 17 januari 2018
  • Met optredens van Gavin James, OG3NE en dj Jax Jones
  • Stuur hieronder jouw kerstverhaal in (wedstrijdreglement)

Kerst; de periode van gezelligheid, lekker eten, cadeautjes én... herinneringen! Want wie heeft er nu niet een hilarisch, romantisch of misschien zelfs gênant verhaal over Kerst?! 

Schoot bij jou bijvoorbeeld na gang 6 van het kerstdiner je broeksknoop eraf, verpestte je het dessert door 100 gram zout toe te voegen i.p.v. suiker? Of misschien ging de liefde van je leven wel op de knieën onder de mistletoe? Deel jouw verhaal met ons en wie weet word jij door één van onze DJ's gebeld om je verhaal te delen en ga je samen met een vriend(in) met ons mee naar het Q-hotel in de sneeuw!

Scroll naar beneden om je direct aan te melden!

Extra Kans! 

Let je even op? Er is namelijk een éxtra manier om naar het Q-hotel in de Sneeuw te kunnen: Het Q-hotel in de sneeuw is een onvergetelijke ervaring vol met gezelligheid, muziek en natuurlijk héél veel sneeuw. Hoe de sfeer daar is? Oordeel zelf maar:

@mattsimonsmusic warmt iedereen op in het #Qhotel in de Sneeuw!
Een bericht gedeeld door Qmusic Nederland (@qmusicnl) opBELEEF MET ONS HET Q-HOTEL IN DE SNEEUW

Q-hotel in de sneeuw is bijna een week lang feesten in Winter Wonderland, van 11 januari t/m 17 januari 2018 in Zell am See - Kaprun, Oostenrijk. Ruim vijf dagen lang zorgen wij samen met jou voor een te gekke tijd in de sneeuw, vol verrassingen! 

Denk bijvoorbeeld aan te gekke, intieme optredens van Gavin James, OG3NE en dj Jax Jones! Uiteraard zijn onze eigen Q-DJ's ook van de partij om de trip samen met jou te beleven en je natuurlijk goed in de watten te leggen. No worries, wij zorgen écht voor alles: van eten, drinken en entertainment tot aan de reis, skipas en overnachting.

HOE DOE IK MEE?

Vul hieronder je kerstverhaal in én de persoon waarmee je het Q-hotel in de sneeuw wilt beleven. Luister tussen maandag 11 december en vrijdag 22 december elke werkdag naar Qmusic, tijdens de actieperiode bellen de Q-DJ's op een willekeurig moment een luisteraar op met een bijzonder kerstverhaal (deze checken we natuurlijk wel even op waarheid). 

Word jij gebeld en wordt jouw kerstverhaal op de radio voorgelezen? Dan win jij 2 tickets voor de compleet verzorgde trip naar het Q-hotel in de sneeuw!