• Stuur jouw verhaal (scroll helemaal naar beneden)
  • Luister in het weekend van 3 en 4 september naar Qmusic
  • Maak kans om bij de exclusieve Q-première van BRIDGET JONES'S BABY te zijn

#BridgetJones'sBaby

Renée Zellweger en Colin Firth zijn weer samen te zien in BRIDGET JONES'S BABY, het nieuwe hoofdstuk over 's werelds favoriete singleton. Haar nieuwe love interest wordt gespeeld door Patrick Dempsey (Grey's Anatomy). Ze ontmoet de onweerstaanbare Amerikaan Jack op een muziekfestival en niet lang daarna loopt ze haar ex Mark Darcy tegen het lijf… in no time staat haar liefdesleven weer op z'n kop. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…BRIDGET JONES'S BABY – vanaf 15 september te zien bij Pathé. Vanaf 14 september ook in de Ladies Night! Koop tickets via Pathé.nl.

Ga jij naar de exclusieve Q-première?

Jij hebt ze vast ook wel eens gehad, van die typische Bridget Jones momenten dat je bijvoorbeeld: als enige van je vriendengroep niemand hebt en je je heel erg alleen voelt; je op een feestje aankomt en blijkt dat je enorm underdressed bent; dat je op het 'moment supreme' net je meest verschrikkelijke lingerie draagt; of dat twee mooie mannen om jou vechten.

Herken jij jezelf in Bridget Jones? Stuur ons dan jouw verhaal. Misschien word jij wel in het weekend van 3 en 4 september gebeld door één van onze Q-dj's en mag jij op woensdagmiddag 14 september in de Pathé Arena in Amsterdam naar de exclusieve Q-première van BRIDGET JONES'S BABY samen met Q-dj Lieke Veld en nog vele andere luisteraars!

Zo doe je mee

Scroll naar beneden en geef je meteen op! Deel jouw verhaal over jouw typische Bridget Jones moment die je hebt gehad. Kom je in het weekend van 3 en 4 september in de uitzending, dan mag jij de exclusieve Q-première bijwonen van de film BRIDGET JONES'S BABY.

Let op: deze actie is voorbij, je kunt niet meer meedoen.

© 2016 Universal Studios