Weet jij nog tegen wie Nederland de eerste wedstrijd speelde tijdens het WK van 2006? Ken jij de opstelling van '88 uit je hoofd? Kun jij vertellen tot hoe ver Nederland het schopte in 1998? Kortom, ben jij de ultieme Oranje fan? Let dan goed op, want Q-music stuurt je naar de finale van het WK Voetbal in Brazilië!

Van zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 juni maak je kans op één van de vijf geheel verzorgde 6-daagse trips naar de WK-finale in Rio de Janeiro. Als je wint ga je niet alleen naar de wedstrijd waarin wordt bepaald wie zich de komende vier jaar wereldkampioen mag noemen, maar mag je ook naar VIP party's, maak je een jeep tour, bezoek je de Corcovado, mag je het veld op en krijg je de unieke kans om op de foto te gaan met de officiële FIFA wereldbeker.

WIN

Hoe doe je mee? Luister van zaterdag 14 t/m vrijdag 20 juni naar Q-music en beantwoord de voetbalvraag die gesteld wordt door de Q-dj's. Sms jij het juiste antwoord naar 9596, dan kun jij je kwalificeren voor de finale bij Mattie & Wietze. En dat is niet één keer, maar liefst vijf keer! Want we geven 5x een geheel verzorgde 6-daagse trip weg naar de WK-finale. Minimumleeftijd deelname is 18 jaar, lees ook de actievoorwaarden.

WINNAARS

Bjorn van Ussen won als eerste twee tickets naar de WK-finale! Check hier de beelden. Dinsdag won Remco de trip naar Rio, bekijk de beelden van een uitzinnige winnaar die Q-dj Wietze bespringt...

De derde winnaar was de vrolijke Wim en op donderdag werden de pannen van het dak geschreeuwd toen Arnoud hoorde dat hij had gewonnen.

Daniel Mogendorff was vrijdag de laatste winnaar van een volledig verzorgde trip naar de WK-finale.