Close Qmusic

Hetgeluid auto promo 740x450 1

Het Geluid 2014

Het Geluid is geraden!

Het spannendste radiospel van Nederland is geraden! Het Geluid was 44.800 euro waard toen Manuel Liezen uit Meppel het wist te raden. Het antwoord is: het omschakelen van de voet van een stofzuigermond.

Bij Het Geluid kun je je hoofd breken over het raadsel dat ieder jaar vele mensen bezighoudt. Bij het spel Het Geluid krijg je -zoals de naam als zegt- een geluid te horen. Als jij het raadt, dan win je het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Standaard is Het Geluid 2.500 euro waard en elke keer dat er op Q-music een fout antwoord wordt gegeven, wordt Het Geluid 100 euro meer waard.

Tips

De Jury van Het Geluid heeft al twee tips gegeven. Heb je de tips gemist? De tips mogen niet op de radio herhaald worden, maar jij kunt 'm als Q-member wel zien. Check tip 1 en tip 2.

Bekijk hier de uitleg van de tips!

Speel mee

Weet jij al wat het is? Meespelen met Het Geluid kan door je naam te sms'en naar 9596 (40 c.p.o.b.) of door je naam te sturen in een gratis bericht via de Q-music app (download 'm hier). Dan maak je kans om teruggebeld te worden voor Het Geluid. Let op: één sms of bericht via de app is voldoende om tijdens het hele Geluid mee te spelen, pas als Het Geluid is geraden en er komt een nieuw Geluid, dan moet je opnieuw sms'en of een bericht sturen via de Q-music app. Lees hier alle antwoorden op de veelgestelde vragen!

SuperRonde

Het Geluid wordt elke werkdag ieder uur tussen 07.00 tot 19.00 uur gespeeld. Nieuw dit jaar is de SuperRonde bij Mattie & Wietze. Elke werkdag om 07.30 uur krijgen 3 kandidaten achter elkaar de mogelijkheid een antwoord te geven op de vraag wat Het Geluid is. En ook dan zal Het Geluid bij elk fout gegeven antwoord 100 euro meer waard worden. Je hebt dan -mocht Het Geluid niet geraden worden door 1 van de 3 deelnemers- lekker snel drie foute antwoorden die je kunt wegstrepen en Het Geluid stijgt snel in waarde.

Foute antwoorden

Heb je per ongeluk een antwoord gemist dat op de radio is gegeven? Geen punt, hieronder kun je alle gegeven antwoorden terugvinden.

Beluister Het Geluid

Je hoort Het Geluid elk uur op Q-music. Als Q-member kun je hieronder Het Geluid zo vaak beluisteren als je wilt. Nog geen Q-member? Met een paar kliks ben je gratis Q-member en kun je Het Geluid beluisteren.

Express yourself!

 

Station Qmusic Qmusic Summer Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic Top 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize