Updates Het Geluid

Dit is het derde Geluid


Aanmeldminuut

Vanaf 1 augustus opent iedere maandag tot en met vrijdag om 07:00 uur de Aanmeldminuut in de Qmusic app. Je hebt 60 seconden de tijd om via de 'meld aan'-knop te zorgen dat je die dag meespeelt met Het Geluid. Om 12:00 uur is er nog een extra Aanmeldminuut, dus blijf luisteren naar Qmusic!

Als je je aangemeld hebt, ben je een stapje dichterbij het raden van Het Geluid. Je maakt iedere werkdag tussen 07:00 en 19:00 uur kans om je antwoord op de radio te mogen geven. Van alle aanmeldingen wordt er ieder uur willekeurig één luisteraar geselecteerd. Let erop dat je telefoonnummer goed ingevuld staat in je profiel! Het Geluid wordt ieder uur dat het niet geraden is €100,- meer waard. We starten met €2.500,-.

Download de Q-app

Foute Antwoorden

Heb je een antwoord gemist dat op de radio is gegeven? Geen punt, onder aan deze pagina vind je vanaf 1 augustus alle foute antwoorden terug. Voor alle overige vragen over Het Geluid, check onze 'vraag en antwoord' pagina.

De €100.000,- SuperRonde

Hoe lekker zou het zijn als je binnenkort €100.000,- op je rekening gestort krijgt? Vanaf 26 augustus wordt iedere ochtend om 07:30 uur bij Mattie & Marieke de SuperRonde gespeeld. Word je geselecteerd voor de eerste antwoordronde van Het Geluid van de dag en geef je het goede antwoord? Alleen dan is Het Geluid €100.000,- waard!

Het eerste en tweede Geluid is geraden

Rien (21) uit Enschede was er snel bij, want hij raadde het eerste Geluid al binnen een paar dagen. Hij wint 8.000 euro met dit Geluid: het vastklikken van een brandmelder. Maar Mieke uit Zuidwolde was nóg sneller. Iets meer dan 24 uur had zij ervoor nodig om Het Geluid te raden: het terugzetten van het stoffilter in de wasdroger'. Mieke wint een mooie 3.800 euro!

Hier vind je de actievoorwaarden