• Het spannendste spel van de radio
  • Meld je elke werkdag aan tijdens het Aanmeldmoment rond 7 of 12 uur
  • SuperRonde van maandag t/m vrijdag om 07.30 uur

Hoogtepunt van het jaar? Zeker! Het leukste en spannendste spel van de radio: Het Geluid! Het concept is simpel: wij laten een alledaags geluid horen en jij moet raden wat het is. Kom je op de radio en heb je het fout? Dan wordt het prijzengeld met 100 euro aangevuld. Heb je het antwoord goed en raad jij Het Geluid van 2020? Dan ga je ervandoor met al het geld dat Het Geluid op dat moment waard is!

Wat is het derde Geluid van 2020?

Nieuwe week, nieuwe kansen, nieuw Geluid. Wat is het derde Geluid van 2020? Beluister het Geluid hieronder:


Ook het tweede Geluid is geraden! 

Check hieronder de oplossingsvideo van het tweede Geluid waarmee we op donderdag 17 september begonnen. Één dag later wist Gerald €4.800 te winnen door het juiste antwoord supersnel te geven: Een opzetstuk op een tondeuse zetten. 


Het eerste Geluid is geraden! 

Jos wint op woensdag 16 september €48.100 door het juiste antwoord te geven: Het vastklikken van een ruitenwisserblad op de ruitenwisserarm. Nieuwsgierig hoe dat ging? Check de video's!

Meespelen

App gedownload en ingelogd? Goed geluisterd naar je radio? Dan ben jij klaar om mee te spelen met Het Geluid! In de Q-app vind je de 'Aanmeldbutton'. Hiermee kan je je van maandag t/m vrijdag rond 7 en 12 uur aanmelden om mee te spelen tijdens het Aanmeldmoment. Let op: dit doe je iedere dag en kan alleen wanneer de dj op de radio zegt dat je je op dat moment kan aanmelden, dus luister goed naar Qmusic. 


De SuperRonde

Met de SuperRonde wordt de kans een stukje groter dat jij het juiste antwoord kan geven op de radio. Van maandag t/m vrijdag rond 7.30 uur selecteren we niet één maar drie luisteraars die achter elkaar hun antwoord mogen geven op de radio! Heeft de eerste het niet goed? Dan gaat de beurt naar de tweede, enzovoort. 

Foute antwoorden

Check voordat je je aanmeldt even de foute antwoorden die al zijn gegeven. Deze kan je onderaan deze pagina doorzoeken en de lijst wordt ieder uur aangevuld. 

Hier vind je de actievoorwaarden en hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen