• Het spannendste spel van de radio
  • Het Geluid is geraden!
  • Check hieronder de oplossing

Hoogtepunt van het jaar? Zeker! Het leukste en spannendste spel van de radio: Het Geluid! Het concept is simpel: wij laten een alledaags geluid horen en jij moet raden wat het is. Kom je op de radio en heb je het fout? Dan wordt het prijzengeld met 100 euro aangevuld. Heb je het antwoord goed en raad jij Het Geluid van 2020? Dan ga je ervandoor met al het geld dat Het Geluid op dat moment waard is!

Amanda raadt Het Geluid!

En zij wint hiermee 35.800 euro! 


Check hieronder de oplossing


Bij Domien was het extra spannend 

Want bij hem raadde Amanda Het Geluid!


De Jury geeft een eerste hint 

Het derde Geluid is de grens van 35.000 euro gepasseerd en daarom heeft De Jury een eerste hint gegeven. Vanaf nu komt er iedere 5.000 euro een nieuwe hint van De Jury (bij 40.000 euro, 45.000 euro, etc.). 


Zo klinkt het derde Geluid van 2020

Wat is het derde Geluid van 2020? Beluister het Geluid hieronder:Het eerste en tweede Geluid van 2020 zijn geraden! 

Jos wint op woensdag 16 september €48.100 door het juiste antwoord te geven: Het vastklikken van een ruitenwisserblad op de ruitenwisserarm. Nieuwsgierig hoe dat ging? Check de video! 

Het tweede Geluid werd al na twee dagen geraden door Gerald: een opzetstuk op een tondeuse zetten. Hij won daarmee 4.800 euro.


Meespelen

App gedownload en ingelogd? Goed geluisterd naar je radio? Dan ben jij klaar om mee te spelen met Het Geluid! In de Q-app vind je de 'Aanmeldbutton'. Hiermee kan je je van maandag t/m vrijdag rond 7 en 12 uur aanmelden om mee te spelen tijdens het Aanmeldmoment. Let op: dit doe je iedere dag en kan alleen wanneer de dj op de radio zegt dat je je op dat moment kan aanmelden, dus luister goed naar Qmusic. 


De SuperRonde

Met de SuperRonde wordt de kans een stukje groter dat jij het juiste antwoord kan geven op de radio. Van maandag t/m vrijdag rond 7.30 uur selecteren we niet één maar drie luisteraars die achter elkaar hun antwoord mogen geven op de radio! Heeft de eerste het niet goed? Dan gaat de beurt naar de tweede, enzovoort. 

Foute antwoorden

Check voordat je je aanmeldt even de foute antwoorden die al zijn gegeven. Deze kan je onderaan deze pagina doorzoeken en de lijst wordt ieder uur aangevuld. 

Hier vind je de actievoorwaarden en hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen