• Het Geluidje in de Q-ochtendshow 
  • Speciaal voor kinderen
  • Van 18 t/m 29 juli 2022

Het Geluid komt er weer aan, dat kan maar een ding betekenen: we gaan Het Geluidje spelen! Tijdens de junior editie van het spannendste radiospel krijgen kids in de Q-ochtendshow de kans om mee te raden.

Tijdens de zomervakantie krijgen ze in de ochtendshow bij Mattie & Marieke (18 t/m 22 juli) en Kai (vanaf 25 juli) de kans om mee te doen. Natúúrlijk hebben we voor de vliegensvlugge kids die het goed hebben weer leuke prijzen!

SPEEL MEE VOOR LEUKE PRIJZEN

Het Geluidje spelen Mattie & Marieke (18 t/m 22 juli) en Kai (vanaf 25 juli) iedere werkdag rond 07.30 uur van maandag 18 t/m vrijdag 29 juli. Je kunt je aanmelden door een gratis bericht te sturen in de Q-app zodra je in de Q-ochtendshow de oproep hoort. Kom je in de uitzending en raad je vervolgens ook nog wat Het Geluidje is? Dan win jij een Intertoys buitenspeelgoedpakket (met daarin o.a. een stuntstep en een X-shot waterpistool) én een Donald Duck strandlaken en vakantieboek!

OEFENING BAART KUNST

Of je nou meespeelt voor Het Geluidje of alvast wilt trainen voor Het Geluid. Je kunt dit uitdagende spel ook thuis spelen via je Google Home, Google Nest, tablet of smartphone. Lees er hier alles over.

HET GELUID 2022

Klaar voor het échte werk? Speel dan gewoon vanaf 1 augustus mee met het spannendste spel van de radio, Het Geluid! Check snel de socials, Q-app en website voor alle laatste updates.