• Laat ons weten hoe je vakantie was
  • Dan doen wij jouw vakantiewas 
  • Op zaterdag 11 en 18 augustus gaat het OMO vakantiewas team op pad

Vakantie is synoniem voor relaxen, niets doen, bijkomen én totale ontspanning. Hartstikke lekker natuurlijk, even de boel de boel laten. Maar als je dan thuis komt heb je wel een hele-boel was. Weet je dat de vakantiewas nummer 1 ergernis is van terugkomende vakantiegangers? Tijd om daar wat aan te doen dus.

Kleine wasjes, grote wasjes

'Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in je wasmachine. Laat maar lekker draaien, steeds meer in die wasmachine'. En dat is precies wat we gaan doen. Want ken je dat gevoel? De vakantie was fantastisch, je geniet nog een beetje na, totdat.... Je ineens weer keihard terug komt in de realiteit! Koffers vol vakantiewas die alweer op je liggen te wachten.

Wij vinden dat als je terugkomt van vakantie, je zo lang mogelijk het vakantiegevoel moet behouden. Dus druk maken over die vakantiewas, dat doen wij wel! Mogen we je voorstellen aan: Het OMO vakantiewas team? Samen met het wasmiddel speciaal ontwikkeld voor korte wasprogramma's gaan ze de strijd aan met je vakantiewas. Binnen 30 minuten is alles razend snel door en door schoon.


Hoe doe je mee?

Het is eigenlijk heel simpel. We verruilen het verhaal over hoe je vakantie was, voor jouw vakantiewas. En dan krijg je ook nog eens een jaar lang gratis wasmiddel. Je kunt jezelf of iemand anders hiervoor opgeven. 

Laat hieronder vanaf 6 augustus weten hoe de vakantie was en om hoeveel personen het gaat. Op zaterdag 11 en zaterdag 18 augustus tussen 10.00 en 14.00 selecteert Erik van Roekel het tofste, leukste of spannendste verhaal. En dan is het alleen nog een kwestie van de deur open doen als het OMO vakantiewas team bij je op de stoep staat! Terwijl zij razendsnel de vuile was doen, kun jij mooi nog even extra genieten van het fijne vakantiegevoel. 


Qmusic gebruikt jouw persoonsgegevens ter uitvoering van de overeenkomst, door je op de hoogte te houden van leuke activiteiten en aanbieden en voor deelname aan acties. Meer informatie hieromtrent vind je in het privacy statement.