• Stap bij Mattie & Marieke in de #IkrijvoorNL-auto
  • Deel met ons de bestemming die voor jou veel betekenis heeft
  • Aanmelden kan t/m 29 september

Mattie & Marieke willen samen met jou zoveel mogelijk mobielvrije kilometers rijden met de AutoModus app. Hiermee sparen we geld voor veiliger verkeer in Nederland. Dat kun je zelf doen met je eigen auto of rij met ons mee in de #IkrijvoorNL-auto! Welke bestemming is voor jou echt belangrijk? Denk bijvoorbeeld aan de route die je gereden hebt na de geboorte van je eerste kind, je trouwlocatie, maar het kan ook een plek zijn met een hele andere lading, zoals waar je een ongeluk kreeg door bijvoorbeeld mobielgebruik in het verkeer. 

DOE MEE

Wil je dit verhaal graag delen met Mattie of Marieke? Geef jouw bestemming dan hieronder op en wie weet rijden zij jou daar mobielvrij naartoe! 

MOBIELVRIJ RIJDEN

De AutoModus app is een app die je beloont voor mobielvrij rijden. Want voor iedere kilometer die jij mobielvrij rijdt, spaar je geld voor een initiatief dat het verkeer in Nederland veiliger maakt. Elke 100 km die je rijdt in AutoModus levert 1 euro op. Focus op wat écht belangrijk is, rij mobielvrij met de AutoModus app  en kom veilig thuis..  Doe mee met #IkrijvoorNL en download de AutoModus app. Zo maken we Nederland samen veiliger.