Iedereen in Nederland is weer op zoek naar Het Geluid. Maar WAT kan het nu zijn...? Wij breken ons hoofd er ook over, want alleen de Jury van Het Geluid weet het antwoord. En zij houdt haar lippen stijf op elkaar...

Inmiddels hoor je Het Geluid al ruim 3 weken op Q-music en is het nog steeds niet geraden. Veel foute antwoorden en dus een lange rij met handelingen die de sticker 'Nee, dit is het ook niet' kunnen krijgen. Net als vorig jaar vragen we jou om je creativiteit. Wij zijn namelijk benieuwd naar toffe foto's van dingen die Het Geluid niet zijn. Check hierboven in de carrousel een paar originele inzendingen van afgelopen jaar.

Update: Gefeliciteerd! Daan Korssen maakte de meest creatieve foto en wint de headphone van Beats by Dre. Je vindt de winnende foto hierboven in de carrousel.

Waarom je mee moet doen? De meest creatieve inzending wint een überhippe headphone van Beats by Dre. Daarmee kun je Het Geluid nog beter beluisteren!

De opdracht

Download hieronder de PSD met de Q-music rode microfoon van Het Geluid. Bewerk in Photoshop een afbeelding van een heel bekende/historische foto, een wereldberoemd schilderij, of juist een inhaker op de actualiteit. Wees creatief! Maak er wat tofs van! En check voor wat inspiratie de inzendingen van vorig jaar. Voorwaarde: de rode microfoon van Het Geluid en de tekst 'Nee, dit is het ook niet' moeten er in voorkomen.

Dit heb je nodig

Klik hier om de PSD te downloaden

Deze actie is voorbij, je kunt niet meer meedoen.