• Igmar support de Rode Duivels dit WK
  • Ga samen met hem naar Rusland om de Belgen te supporten
  • Selectie 11, 12, 13 juni en finalespel 15 juni (actievoorwaarden)

Donderdag 14 juni start het WK. Normaal gesproken zou je jezelf waarschijnlijk al tot bondscoach gebombardeerd hebben en allerlei analyses erop los hebben gelaten. Je oranje outfit gestreken hebben en op meerdere poules hebben ingezet dat Nederland dit jaar écht kampioen gaat worden. Maar helaas voor ons geen Oranjekoorts dit jaar. Jammer? Ja! Is er een alternatief? Hell yeah! We gaan gewoon onze zuiderburen supporten. En dat is precies wat Igmar dacht: hij support namelijk de Rode Duivels dit WK!

Igmar support de Rode Duivels

Dit jaar is het erop of eronder voor onze zuiderburen. Het Belgische team is vrij makkelijk de kwalificatiewedstrijden doorgekomen en het ziet er veelbelovend uit! Een goed team, geen poule des doods: we ruiken al bijna die glorieuze overwinning. Voeg daar Igmar aan toe: groot voetbalfan, niet vies van een feestje en supporter van het Belgische team. Gegarandeerd succes. Met als hoogtepunt de wedstrijd België - Tunesië in Moskou op zaterdag 23 juni. En jij kunt erbij zijn. Maar daar moet je natuurlijk wel iets voor doen...

De challenges

Vanaf maandag 11 juni wordt er tijdens de ochtendshow een challenge bekend gemaakt met als ultiem doel de beste Rode Duivel te vinden. Door deze verschillende challenges kun jij laten zien dat jij de beste supporter voor onze Zuiderburen bent. Per challenge heb je 24 uur de tijd om deel te nemen. De volgende ochtend maakt Igmar tijdens de ochtendshow de winnaar én de volgende challenge bekend. Win je een challenge dan kwalificeer je je om samen met Igmar af te reizen naar het WK in Rusland als afgevaardigde om namens Nederland België te supporten. 

Challenge 1: Brul mee met 'België' van Ponkers

Challenge 2: Laat zien dat je een echte Rode Duivel bent

Challenge 3: Ken jij de grootste voetbalfan?

Tag diegene op onze Facebookpagina en vertel waarom hij/zij mee moet naar het WK. 


Vrijdag 15 juni in de ochtendshow zullen drie finalisten strijden om de prijs: met Igmar als Rode Duivel naar het WK! Dus voetbalfans zet 22 tot en met 24 juni vast in de agenda en luister vanaf 11 juni naar Qmusic voor de eerste challenge. Wie o wie gaat namens ons land België supporten? Fijne wedstrijd!

Let op: voor deze actie moet je minimaal 18 zijn.

And the winner is... 

Luisteraar Renate gaat samen met Igmar naar het WK om de Rode Duivels te supporten. Check hier het moment dat Renate hoort dat ze gewonnen heeft: