• Deel jouw meest bijzondere kerstverhaal met ons en maak kans op een trip naar het Q-hotel in de sneeuw van 26 januari t/m 1 februari 2017
  • Let op: geef 1 duidelijk voorbeeld van een bijzonder - waargebeurd - kerstverhaal
  • Luister vanaf 12 december naar Qmusic (wedstrijdreglement)

Wat is jouw meest bijzondere kerstverhaal? Heb jij de eerste kerst bij je schoonouders verpest door een verkeerde opmerking te maken, is jouw kalkoen vorig jaar volledig mislukt en had iedereen de volgende dag voedselvergiftiging, óf heb je juist de liefde van je leven ontmoet tijdens Kerst? Deel dit met ons en wie weet word jij door één van onze DJ's gebeld om je verhaal te delen en ga je samen met een vriend(in) met ons mee naar het Q-hotel in de sneeuw! Q-hotel in de sneeuw is een onvergetelijke ervaring vol met gezelligheid, muziek en natuurlijk héél veel sneeuw, check hier alvast wat beelden van vorig jaar:


BELEEF MET ONS HET Q-HOTEL IN DE SNEEUW

Q-hotel in de sneeuw is een lang weekend feesten in winter wonderland en vindt plaats tussen 26 januari en 1 februari 2017 in Zell am See - Kaprun in Oostenrijk. Vijf dagen lang gaan wij voor een te gekke tijd in de sneeuw, met vele verrassingen! Denk bijvoorbeeld aan de meest toffe optredens waarbij je nog nooit zo dicht bij de artiesten hebt gestaan. Dit jaar gaan met ons mee: Lost Frequencies, Chef'Special en Matt Simons. Ook zijn onze eigen Qmusic-dj's er weer bij om het samen met jou en je vriend of vriendin te beleven en je natuurlijk goed in de watten te leggen. Uiteraard zorgen we voor alles: van eten, drinken en entertainment tot aan de reis, skipas en overnachting.

HOE DOE IK MEE?

Vul hieronder je kerstverhaal in én de persoon waarmee je het Q-hotel in de sneeuw wilt beleven. Luister tussen maandag 12 december en vrijdag 23 december elke werkdag naar Qmusic waarin wij in de uitzending de luisteraars opbellen met de meest bijzondere kerstverhalen (deze checken we natuurlijk wel even op waarheid). Word jij gebeld en wordt jouw kerstverhaal op de radio voorgelezen? Dan win jij 2 tickets voor de compleet verzorgde trip naar het Q-hotel in de sneeuw!