Onderweg naar je werk, misschien wel in de file, Mattie & Wietze op de radio en de muziek LIVE op je achterbank! Huh? Ja, dat kan jou overkomen, want Q-music geeft 4x een achterbankconcert weg in de speciale Kia Picanto die beschilderd is door kunstenaar Selwyn Senatori.

Het eerste achterbankconcert was met Niels Geusebroek. Bekijk hier de foto's en video van het optreden bij Q-luisteraar Paulette op de achterbank! De tweede keer zat niemand minder dan Matt Simons in de auto, bekijk hier de foto's en video. Tijdens het derde Q-achterbankconcert werd het feestje compleet gemaakt door Roy Donders, de beelden vind je hier. Het vierde en laatste Q-achterbankconcert was met Miss Montreal, de beelden bekijk je hier.

Wil jij een keer in de 'Picanto SenatoribyKia' naar je werk rijden, terwijl op de achterbank een Q-artiest voor live muziek zorgt? Op vrijdag 24 en 31 oktober en op 7 en 14 november zijn de Q-achterbankconcerten. Tussen 6 en 9 uur 's morgens stapt een artiest in en rijdt mee naar het werk van een luisteraar. Op vrijdag 14 november verzorgt Miss Montreal het laatste achterbankconcert.

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor deze actie