Mattie & Wietze, Eva Koreman, Joep Roelofsen, Erik van Roekel, Koen Hansen, Joey van der Velden, Marieke Elsinga, Michiel Jurrjens. Ze zijn allemaal Q-dj en ze zijn allemaal begonnen bij Q-college. Is het jouw droom om ook radio-dj te worden? Wil jij collega's worden met al deze talenten en andere Q-dj's als Jeroen van Inkel, Wouter van der Goes en Menno Barreveld? Geef je dan nu op voor Q-college 2013/2014!

Let op: de aanmeldingen voor Q-college zijn op 29 september gesloten.

Wat is Q-college?

Q-college is hét opleidingsinstituut van Q-music. Tijdens een interne opleiding krijgt een klein groepje talenten theorielessen in radioproductie, vormgeving en mediatraining. Uiteraard gaan de talenten die door de strenge selectieronden heenkomen, ook in de studio werken aan hun radioskills. Q is continu op zoek naar nieuwe radiotalenten die opgeleid willen worden tot dj bij Q-music. Daarom zijn voor het derde achtereenvolgende jaar de inschrijvingen gestart voor een nieuwe lichting Q-college. Inschrijven voor Q-college 2013/2014 kan nog tot en met zondag 29 september 2013. Er is geen minimumleeftijd om mee te doen.

Hoe geef ik me op?

Ben jij het nieuwe radiotalent en wil je heel graag dj worden bij Q-music? Vul hieronder jouw gegevens in en doe online auditie. Laat in een filmpje van maximaal 30 seconden zien waarom jij uitgenodigd moet worden voor de stemtest bij Q. Je bent niet de enige die zich aanmeldt, dus doe je best om op te vallen. Wees creatief, verras ons en zorg dat je een onuitwisbare indruk achterlaat. Heel veel succes!

Let op: om je aan te melden moet je Q-member zijn. Om een video te maken heb je een webcam nodig. Geen webcam of bekijk je dit op een computer zonder flash? Geen nood! Upload jouw video op YouTube en stuur de link mee in onderstaand formulier.