• Q-dj's delen in heel Nederland gratis OLA ijsjes uit
  • Van 3 t/m 25 juli (iedere woensdag t/m zondag)
  • Verras iemand met een SURPR-IJS BOX vol OLA ijsjes

Het is zomer, de temperaturen stijgen dus dat kan maar een ding betekenen: de Q-ice cream truck gaat weer rijden! De komende weken brengen we geluk in heel Nederland! Met o.a. een Magnum White Chocolate & Cookies, de nieuwe Cornetto Dragon, de SuperTwister of  'all-time favourite' de enige echte Raket. 

Dit jaar maken wij, samen met jou, ook mensen blij met een SURPR-IJS BOX vol OLA ijsjes! Jij kunt namelijk aangeven wie deze SURPR-IJS BOX verdient. Misschien wel jouw klas omdat je zo trots op ze bent hoe ze ondanks de situatie zo'n goede resultaten hebben gehaald, de mensen van de IC-afdeling in het ziekenhuis die zich al 15 maanden in het zweet werken of jouw voetbalteam omdat je ze zo erg gemist hebt of gewoon je eigen straat nomineren om weer eens gezellig samen met je buurtjes, familie en vrienden een keertje bij te kletsen met een lekker OLA ijsje in de zon.

Route

Van 3 tot en met 25 juli rijdt de Q-ice cream truck door heel Nederland. Ook gaan de Q-dj's aan de slag als echte ijscomannen. Deze zomer gaan we jou blij maken met de lekkerste ijsjes van OLA! We hopen je snel te zien.

Woensdag 21 juli staan we vanaf 11:00 op Het Achterom in Dordrecht
Donderdag 22 juli staan we vanaf 11:00 op de hoek Veemarkt/Noorderstraat in Hoorn
Vrijdag 23 juli staan we vanaf 11:00 in de Stadionstraat in Breda
Zaterdag 24 juli staan we vanaf 11:00 uur op de kruising Lange Zelke/Walstraat in Vlissingen
Zondag 25 juli staan we vanaf 13.00 uur op de Markt in Weert

De exacte locaties zullen we uiterlijk op de dag zelf bekendmaken. Houd er bovendien rekening mee dat wanneer de weersomstandigheden aanhoudend slecht zijn, het mogelijk is dat de Q-ice cream truck zich verplaatst. Houd deze pagina en Q Instagram in de gaten voor belangrijke locatie-updates!

SURPR-IJS BOX

Laat ons weten wie jij gelukkig wil maken. We geven per locatie meerdere boxen weg, want we willen graag zoveel mogelijk mensen gelukkig maken. Iedere dag mag één luisteraar, die een box heeft aangevraagd, in de uitzending een shout-out doen naar de ontvangers van de box.

Actievoorwaarden Q-ice cream truck