• DI-RECT live op de Pier van Scheveningen: 4 juli
  • Actie van maandag 29 juni t/m vrijdag 3 juli 2020
  • Bel de Q-studio: 0909 9596 (45 cpg) als je DI-RECT hoort

De jongens van DI-RECT gaan iets heel gaafs doen: een dikke liveshow op de Pier in Scheveningen. DI-RECT aan zee dus. Alleen bij Qmusic maak je kans om erbij te zijn. Zowel online als in het echt aan het strand.

Dit is de deal

Op zaterdag 4 juli treedt DI-RECT op op de Pier. Zoals je begrijpt in deze anderhalvemetersamenleving, is deze kans maar voor een paar mensen weggelegd. En voor de winnaars die erbij kunnen zijn, doen we er ook nog een overnachting in het nieuwe Pier Hotel bij én een meet & greet met de mannen van DI-RECT.

Zo doe je mee

Het spel is zoals je gewend bent met Q-live tickets: hoor je DI-RECT op Qmusic? Bel de studio op 0909 9596 en als je op de radio komt, krijg je tickets voor de online show van DI-RECT. En je kwalificeert je ook di-rect voor de hoofdprijs: er live bij zijn op de Pier in Scheveningen. Samen met een vriend(in) uiteraard.

Deze actie loopt van maandag 29 juni t/m vrijdag 3 juli 2020. Je maakt elke dag van 06:00 tot 00:00 uur kans. De winnaar van de hoofdprijs wordt vrijdagmiddag tijdens de Top 40 bekendgemaakt door Domien.