• Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Katy Perry op Q hoort (tussen 16.00 en 24.00 uur)
  • Actie: zaterdag 1 t/m vrijdag 7 juli 2017

Ben jij ook 'Chained To The Rhythm' door Katy Perry's nieuwste album? Smaakt haar single 'Bon Appétit' naar meer? Snappen wij heel goed! 

Daarom sturen wij je naar haar Witness: The Tour, maar dan niet zomaar in de eerste de beste concertzaal hier om de hoek...

Reis jij naar Parijs?

Het is de stad van de liefde en 29 mei 2018 is het ook even de stad van Katy Perry: Parijs! Q stuurt je naar haar concert in de Franse hoofdstad, en jij hoeft je nergens druk om te maken. 

Wij regelen de reis, de hotelovernachting en natuurlijk de Q-live tickets voor Katy's Witness: The Tour in de AccorHotels Arena, en dat allemaal voor twee personen! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze trip is luisteren naar Qmusic.

Zo doe je mee

Wil jij naar Katy Perry in Parijs? Luister dan de hele week naar Qmusic en kwalificeer je voor die felbegeerde tickets inclusief reis en verblijf. Je maakt iedere dag tussen 16.00 en 23.59 uur kans; kom je in de uitzending dan kwalificeer je je voor de Q-live tickets én win je direct Katy's nieuwste album Witness. 

De winnaar wordt vrijdag 7 juli bekend gemaakt in het programma van Bas van Nimwegen tussen 21:00 en 00:00 uur. 

Let op: Minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar.