• Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Rita Ora hoort op Q
  • Actie: zaterdag 14 oktober t/m vrijdag 20 oktober 2017
  • MTV EMA op zondag 12 november

Hét event op het gebied van muziekprijzen komt er weer aan: De MTV European Music Awards, oftewel de MTV EMA! Op 12 november reist de award show af naar Londen en aan Rita Ora de eer om deze fantastische avond te hosten.

Maar zij zal zeker niet de enige superster op het podium zijn. Met genomineerden zoals Taylor Swift en Ed Sheeran weten wij nu al dat het een avond wordt om nooit te vergeten. Maar helemaal onvergetelijk wordt het natuurlijk als jij er in levenden lijve bij bent. En dat kan! Lees hieronder hoe wij jou naar Londen sturen. 

It's London baby

Londen, de altijd bruisende hoofdstad van Engeland én de woonplaats van menig celebrity. De kans dat jij binnenkort in hartje Londen tegen bijvoorbeeld Robbie Williams of Harry Styles opbotst is erg groot, wij sturen je er namelijk heen tijdens de MTV EMA op 12 november!

Jij hoeft je allen over je party-outfit druk te maken, de rest regelen wij. De reis, het verblijf en natuurlijk 2 Q-live tickets die je toegang verlenen tot de MTV EMA krijg je allemaal van ons.

Zo maak je kans

Onderdeel zijn van dé heetste award show van het jaar? Luister dan de hele week naar Qmusic en bel de studio (op 0909 9596) zodra je Rita Ora, de host van de EMA, voorbij hoort komen.

Iedere dag maak je tussen 16.00 en 23.59 uur kans; kom je in de uitzending dan kwalificeer je je voor de Q-live tickets én win je direct 2 tickets voor de MTV EMA pre party in SIR ADAM op maandag 6 november.

De winnaar van de trip naar Londen wordt vrijdag 20 oktober bekend gemaakt bij Joost & Hila tussen 21:00 en 00:00 uur. 

MTV EMA Pre-party

De MTV EMA pre-party op 6 november in SIR ADAM in Amsterdam, is niet alleen een heel goed feestje, hier vindt ook de uitreiking plaats van de MTV EMA Best Dutch Act Award

En voor die prijs zijn niet de minste artiesten genomineerd: Lil’ Kleine, Lucas & Steve, Roxeanne Hazes, Chef’Special en Boef maken kans. De avond zal gehost worden door Kay Nambiar en Monica Geuze.

Let op: De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar.