• Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je RHCP op Q hoort
  • Actie: zaterdag 8 t/m vrijdag 14 oktober 2016
  • Extra kans voor Q-members

Deze band bestaat al sinds 1983! Goed de samenstelling van de band is in de afgelopen decennia hier en daar wat aangepast, in totaal namen 10 muzikanten tussendoor afscheid van de band, maar één ding is niet veranderd: het feit dat ze hit na hit scoren. Ze braken ooit door met 'Under The Bridge', scoorden daarna hits als 'Californication', 'Scar Tissue', 'Snow (Hey Oh)' en hebben momenteel een hit met 'Dark Necessities'. Ondertussen zijn ze toe aan album 10: The Getaway, en die gaat uiteraard gepaard met een wereldtournee. We hebben het hier natuurlijk over... de Red Hot Chili Peppers.

Reis jij af naar Parijs?

Q stuurt je naar de Red Hot Chili Peppers! En dan niet naar een optreden in Amsterdam, Rotterdam of Arnhem. Nee, we sturen je naar de stad van de amore: Parijs! Samen met een vriend of vriendin reis jij af naar hartje Parijs om op 18 oktober bij het concert van de Peppers te zijn in de AccorHotel Arena. En dat alles is inclusief reis én overnachting!

Zo doe je mee

Hoor je een hit van Red Hot Chili Peppers op Qmusic? Bel dan 0909 9596 (55cpm) om je te kwalificeren voor de twee Q-live tickets. Kom je in de uitzending, dan kwalificeer je je voor de finale en heb je sowieso alvast het album The Getaway (met daarop de hit 'Dark Necessities') te pakken. De finale vindt plaats op vrijdag 14 oktober bij Joost Swinkel tussen 21:00 en 23:59. Heb je je gekwalificeerd? Zorg dan dat je op dat moment in ieder geval de radio aan hebt staan! Let op: Minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar.

Extra kans

Ben jij al Q-member? Mooi! Dan heb je namelijk een extra kans om je te kwalificeren voor deze te gekke Q-live tickets. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord te geven op onderstaande prijsvraag. Een makkie voor de die-hard Red Hot Chili Peppers-fan.

Bassist Flea is waarschijnlijk het meest spraakmakende bandlid van RHCP. Zijn bijzondere huisdieren bevestigen dit wel. Wat voor dieren heeft Flea in zijn tuin?

UPDATE: De winnaar van de online prijsvraag is ondertussen persoonlijk benaderd.