• Ga met de trein naar Parijs voor het exclusieve 'City of Lover Concert' van Taylor Swift!
  • Bel van 19 t/m 23 augustus de Q-studio op 0909 9596 (45cpg) zodra je een hit van Taylor Swift hoort
  • Het exclusieve concert vindt plaats op 9 september

Op 9 september vindt in hartje Parijs een intiem concert plaats van Taylor Swift. Dit optreden is ter ere van haar nieuwe album 'Lover', dat op 23 augustus uitkomt. Sinds maart plaatste de zangeres, songwriter en multi-instrumentalist cryptische foto's op haar Instagram wat uiteindelijk leidde naar de bekendmaking van het komende album.

Zo maak je kans

Qmusic geeft 1x 2 Q-live tickets weg! Wil jij Taylor Swift live zien? Luister dan naar Qmusic en bel vanaf 19 augustus met de studio zodra je tussen (06:00 uur en 00:00 uur) een hit van Taylor hoort. Kom je in de uitzending? Dan heb je je gekwalificeerd om naar Parijs te gaan en je wint sowieso een 'Deluxe cd boxset' met een cd met twee bonus audiomemo's van Taylor's schrijfsessie, een tote bag, een phone stand van PopSocket, vier ansichtkaarten en een vel met tijdelijke tatoeages. 

Op vrijdagavond wordt de gelukkige winnaar terug gebeld en hij of zij wint dan twee Q-live tickets voor het exclusieve optreden in Parijs! Inclusief treinretour (Amsterdam - Parijs) en een hotelovernachting voor 2 personen in Parijs. 

Op deze actie zijn de algemene actievoorwaarden van toepassing.