• Het beste begin van de Foute Maand
  • Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je de Backstreet Boys op Q hoort 
  • Actie: zaterdag 2 t/m vrijdag 8 juni 2018

Backstreets back, alright! En of ze terug zijn. Met hun nieuwe single 'Don't Go Breaking My Heart' hebben de Backstreet Boys opnieuw onze harten veroverd én een vast plekje op de strip in Las Vegas met een eigen show.

En hoe kunnen we de Foute Maand nu beter aftrappen dan... door jou naar de Backstreet Boys in Las Vegas te sturen! Check hieronder hoe je kans maakt op deze te gekke reis.

Viva Las Vegas!

Las Vegas, een stad die bij menig persoon hoog op hun bucketlist staat. Wij sturen je er, samen met een vriend/vriendin, naartoe! Je hoeft je geen zorgen te maken, wij regelen alles. De reis, het verblijf en natuurlijk Q-live tickets voor twee personen voor de Backstreet Boys in het Zappos Theater in Planet Hollywood, Las Vegas.

Zo doe je mee

Wil jij naar dit te gekke optreden in Las Vegas? Luister dan de hele week naar Qmusic en bel de studio (via 0909 9596) zodra je de Backstreet Boys hoort. Iedere dag tussen 16.00 en 23.59 uur maak je kans; kom je in de uitzending dan kwalificeer je je voor de Q-live tickets.

De uiteindelijke winnaar wordt vrijdag 8 juni bekend gemaakt bij Kai Merckx tussen 21:00 en 00:00 uur. 

Houd onze Facebook-pagina en de story's op ons Instagram kanaal Qmusicnl, extra goed in de gaten komende week, daar geven we namelijk een extra kwalificatie weg!

Let op: Minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar.