• Zing jezelf naar Enrique via de Q-app
  • Actie: zaterdag 19 t/m vrijdag 25 mei 2018
  • Complete reis inclusief verblijf naar Lissabon

Koning Zomerhit noemen we 'm hier ook wel. Want of de zon nu scheen of niet, dankzij hits als 'Bailando', 'El Perdon', 'Duele El Corazon' en 'Subeme La Radio' werden zelfs de trieste zomers in Nederland een feestje! En deze zomer flikt-ie het met 'Move To Miami' gewoon weer... Enrique Iglesias!

And guess what? Jij kan deze koning van dichtbij meemaken, we sturen je namelijk naar Enrique Iglesias in Lissabon.

Reis jij naar Lissabon?

Om je alvast voor te bereiden op de zomer, sturen we je naar Lissabon. In deze heerlijke stad geeft Enrique op woensdag 30 mei een concert. Bedenk alvast wie je mee wilt nemen, want we hebben 2 Q-live tickets voor deze Latin lover. Uiteraard regelen we ook de vliegtickets en het hotel voor je.

Zo doe je mee

Wil jij naar Enrique Iglesias in Lissabon? Luister dan de hele week naar Qmusic en kwalificeer je voor die felbegeerde tickets inclusief reis en verblijf! Je maakt iedere dag tussen 16.00 en 23.59 uur kans. Hoor je een track van 'm, laat dan in een kort fragment via de Q-app horen hoe je meezingt met de Enrique-hit die op dat moment op de radio is.

Je zangkunsten kun je met ons delen door een audio-appje te sturen via de Qmusic-app. Kom je daarna live in de uitzending, dan kwalificeer je je voor 2 Q-live tickets voor Enrique Iglesias op 30 mei in de Altice Arena in Lissabon. De uiteindelijke winnaar maakt Kai Merckx vrijdagavond tussen 21.00 en 23.59 bekend op de radio.


Let op; Minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar.