• Bel 0909 9596 zodra je Emeli Sandé hoort op Q
  • Actie: zaterdag 24 t/m vrijdag 30 september 2016
  • Extra kans voor Q-members

The Qube, daar speelde Emeli Sandé ruim 3 jaar geleden het dak eraf, sindsdien heeft ze geen voet meer op Nederlandse bodem gezet. Maar daar gaat verandering in komen! Emeli is namelijk helemaal terug dankzij haar comeback-single 'Hurts' en dat viert ze met een optreden in Nederland. Goed nieuws: daar kun jij bij zijn.

Qmusic presents: Emeli Sandé, op woensdag 12 oktober 2016 treedt Emeli op in People's Place in Amsterdam. Luister van zaterdag 24 tot en met vrijdag 30 september naar Qmusic en maak kans op die Q-live tickets voor Emeli Sandé!


Hoe maak ik kans?

Hoor je tijdens de actie tussen 16.00 en 23.59 uur een hit van Emeli Sandé op Qmusic? Bel dan met de studio op 0909 9596 (55cpm). Kom je in de uitzending? Dan win je direct 2 Q-live tickets voor het optreden van Emeli op 18 oktober 2016 in People's Place, Amsterdam.

Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag bellen.

Extra kans!

Je kans op de Q-live tickets vergroten? Zorg dan dat je Q-member bent, login en vul hieronder de Emeli Sandé-prijsvraag in. De winnaar van de online actie wordt maandag 3 oktober bekendgemaakt en krijgt 2 Q-live tickets.

Emeli is de tweede naam van de zangeres, want toen ze doorbrak werd haar voornaam al gebruikt door een andere artiest! Wat is de echte voornaam van Emeli Sandé?

Update! Deze actie is inmiddels voorbij. Robbert Baron gefeliciteerd!