• We sturen je naar de beste nieuwe bioscoopfilms
  • Met deze keer 'The Spy Who Dumped Me' met Mila Kunis
  • Maak 30 juli t/m 5 augustus kans op een moorddiner en vrijkaarten voor jou + 5 vriendinnen

Q-movies stuurt je naar de beste nieuwe bioscoopfilms. En dat is deze zomer een knaller van een actiekomedie: The Spy Who Dumped Me! 

The spy who dumped me

'This is really happening? Yeah, because you dated a spy.'

De twee beste vriendinnen Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) raken onverwachts verstrikt in een internationaal complot wanneer Audrey's ex een spion blijkt te zijn. Tot hun eigen grote verrassing belandt het duo midden in de actie en moeten ze dwars door Europa op de vlucht voor huurmoordenaars en een verdachte, maar ook zeer charmante Britse agent. Ondertussen maken ze een plan om de wereld te redden....

Women are killing it

Hoe zal het aflopen? Redden ze daadwerkelijk de wereld en zichzelf? Je kunt erachter komen. En niet alleen jij, maar met jou nog 5 vriendinnen!

Vul onderstaand formulier in en laat ons weten wat jij weleens hebt gedaan om de wereld te 'redden'. Omdat we de kans klein achten dat je weleens in een internationaal complot terecht bent gekomen, mag je kleiner denken. Bijvoorbeeld een kop koffie met een eenzame buurvrouw, je afval scheiden of misschien ben je wel donor. Name it! De leukste inzending wint:

  • 1x moorddiner voor 6 vriendinnen
  • 6 vrijkaarten voor de film in de bioscoop

Houd verder onze Facebook-pagina in de gaten in de week van 30 juli t/m 5 augustus voor een extra winactie (1x 5 vrijkaarten).


Qmusic gebruikt jouw persoonsgegevens ter uitvoering van de overeenkomst, door je op de hoogte te houden van leuke activiteiten en aanbieden en voor deelname aan acties. Meer informatie hieromtrent vind je in het privacy statement.