• We sturen je naar de beste nieuwe bioscoopfilms
  • Met deze keer 'Peppermint'
  • Maak 27 augustus t/m 2 september kans op 2 vrijkaarten, een hoodie en een Polar A370 stappenteller

Q-movies stuurt je naar de beste nieuwe bioscoopfilms. En dat is er dit keer één in de categorie actie, drama én thriller: Peppermint.

Peppermint

'Wat ik wil? Ik wil gerechtigheid!'

Wanneer Riley (Jennifer Garner) wakker wordt uit een diepe coma herinnert ze zich alleen nog hoe haar dochtertje en man voor haar ogen op brute wijze werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan, besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak.

Wraak is zoet

Zal Riley slagen in haar zoektocht naar gerechtigheid? En de wraak kunnen nemen waar ze letterlijk en figuurlijk zo hard voor gevochten heeft. Je kunt erachter komen.

Vul onderstaand formulier in en laat ons weten of jij ook weleens wraak hebt genomen, waarom en hoe precies. Dit mag íets minder extreem dan hoe Riley wraak neemt, maar kom maar op: banden lek steken, zout in koffie, kleding verknippen of bijvoorbeeld blokkeren op social media. Stiekem vinden we wraak allemaal weleens zoet, toch? De leukste inzending wint:

  • 2 vrijkaarten
  • Een hoodie en een gadget, namelijk een Polar A370 stappenteller

Houd verder onze Facebook-pagina in de gaten in de week van 27 augustus t/m 2 september voor een extra winactie.


Qmusic gebruikt jouw persoonsgegevens ter uitvoering van de overeenkomst, door je op de hoogte te houden van leuke activiteiten en aanbieden en voor deelname aan acties. Meer informatie hieromtrent vind je in het privacy statement.