• Q stuurt je naar de beste nieuwe bioscoopfilms (actie: 3 t/m 9 juni 2019)
  • Met deze keer: Long Shot (met o.a. Seth Rogen en Charlize Theron)
  • Kans op een exclusieve vertoning van Long Shot met je vrienden

Q-movies stuurt je naar de beste nieuwe bioscoopfilms. En dat is er dit keer één in de categorie comedy met een vleugje romantiek: Long Shot. Scroll naar onder voor de prijsvraag.

Long Shot

Charlotte Field (Charlize Theron) is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Ze is een slimme, verfijnde en succesvolle diplomaat met talent voor eigenlijk alles. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een vrijgevochten journalist met talent voor problemen. De twee hebben absoluut niets gemeen, behalve dat zij vroeger zijn babysitter en eerste crush was. Als ze elkaar na jaren onverwacht weer tegenkomen is Charlotte gecharmeerd van Freds zelfspot en de herinneringen aan haar jeugdige idealisme. 

Terwijl Charlotte zich voorbereidt op haar kandidatuur voor het presidentschap neemt ze, tot ontsteltenis van haar vertrouwde adviseurs, Fred impulsief in dienst als haar speechwriter. Hun onmiskenbare chemie leidt tot een affaire terwijl ze in allerlei gevaarlijke, hilarische en bizarre situaties verzeild raken. 


Long Shot is vanaf donderdag 13 juni 2019 te zien in de bioscoop.

Q stuurt je naar de film

Gaat de zorgeloze loslippigheid van Fred, uit het verleden en het heden, de kandidatuur van Charlotte doen stranden? Nog voordat de campagne goed en wel begonnen is...? Beantwoord de volgende vraag (onderaan deze pagina) en maak kans op de exclusieve vertoning van de film op zaterdagochtend 22 juni in Amsterdam, zodat je afloop met eigen ogen kunt gaan zien.

Prijsvraag: Stel dat jij de speechschrijver bent voor de nieuwe president van de Verenigde Staten, wat zouden de eerste drie zinnen zijn van de openingsspeech die jij mag schrijven?

Uit alle inzendingen kiezen we de creatiefste speech en belonen we die met een exclusieve vertoning van de film, waarbij je ook nog eens 9 vrienden mag uitnodigen! 

Meespelen kan tot en met 9 juni 2019. Winnaars krijgen binnen een week na afloop persoonlijk een reactie.

En oja, houd @QmusicNL op Instagram en Facebook in de gaten, daar geven we ook nog bioscoopkaartjes weg voor Long Shot.

Let op: je kunt niet meer deelnemen aan deze actie.