Je kunt gaan skiën met je vrienden, je familie… of met Q-music! Beleef een lang skiweekend in Zell am See (Oostenrijk) samen met de dj's. En je bent dan ook direct bij een gig van Gers Pardoel in de sneeuw!

Reis, hotel, latten, lessen en passen hebben we uiteraard allemaal geregeld. Ook krijgen winnaars een unieke Q-music winterjas en zijn ze bij een geweldig optreden van Gers Pardoel. Om je een idee te geven wat dé skitrip van het jaar precies inhoudt, check hierboven de foto's en de video's.

Updates vanaf de Q-snowcase

DI 28/01: Verrassing van Kensington
Een grote verrassing tijdens de Q-snowcase. Voor iedereen. Want het was natuurlijk al een tijdje bekend dat Gers Pardoel zou optreden tijdens dé skitrip van Q-music, maar dat Kensington langs zou komen, wist niemand. Uiteraard speelden ze wat liedjes in de sneeuw, bekijk ze hier!

MA 27/01: Gers Pardoel live
Als er iemand weet hoe je een feestje moet bouwen, dan is het Gers Pardoel. En dat tijdens de Q-snowcase... Bekijk hier zijn optreden en wil je meer weten van Gers? Dan moet je het interview even bekijken dat Q-dj Joep met hem had.

MA 27/01: Onverwacht bezoek
Q-dj Joep sprak Gers Pardoel voor zijn optreden op de Q-snowcase. En Joep kreeg nog leuk nieuws te horen, want er komt nog een band naar Zell am See... Lees verder

ZO 26/01: Bingo!
Mattie & Wietze hebben een spelletje bedacht voor de tijdens de lunch op de Q-snowcase: BINGO! Dus Wietze, geef maar een draai aan de bingomolen! Bekijk de video hierboven in de carrousel.

ZO 26/01: Pul bier en braadworst
Met enorm weinig ervaring op de latten, ging Q-dj Wietze mee met de Q-snowcase. Hoe het hem vergaat? Lees hier zijn blog over de sneeuw, maar ook over pullen bier en braadworsten.

ZA 25/01: Mattie & Wietze vloeken
"Wietze en ik hebben de meest vloekende skipakken hebben die de Alpen ooit gezien hebben." Mattie schrijft over zijn ervaringen in de sneeuw. Lees hier zijn blog vanuit Zell am See.

ZA 25/01: Joep krijgt les
De Q-snowcase 2014 is in volle gang! 40 Q-luisteraars zijn samen met de dj's Mattie & Wietze, Joep en Eva een lang weekend naar Zell am See voor dé jaarlijkse skitrip. Alleen heeft Joep nog nooit geskied... Bekijk hier de video van Joeps eerste stapjes in de Oostenrijkse sneeuw!

VR 24/01: Dikke zoen uit Oostenrijk
De bus met 40 Q-luisteraars en de dj's Joep en Eva is aangekomen in Zell am See. Elke dag schrijft één dj een update vanuit de sneeuw, lees hier de blog van Eva over de eerste dag.

Win

Deze actie is voorbij, je kunt niet meer winnen. Bekijk hierboven de video's van de Q-snowcase 2014

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 januari 2014 geven we elke dag volledig verzorgde skitrips voor twee personen weg. Geef je hieronder op en wie weet strijd je straks op Q-music om mee te gaan naar Oostenrijk.

Let op!
Je vertrekt donderdagavond 23 januari en komt woensdagochtend 29 januari terug. Zorg dus dat je vrij kunt regelen, een geldig paspoort of ID-kaart hebt en dat je ouder dan 18 jaar bent. Zorg dat je deze all-inclusive ski-trip niet mist, geef je nu direct op.