• Check-in in de Qmusic app vanaf maandag 26 maart
  • Speel mee van maandag 9 t/m vrijdag 20 april
  • Ga van 12 mei t/m 10 juni 2018 naar 9 topartiesten in 9 wereldsteden (actievoorwaarden)

Vrijwel elke week geven we bij Qmusic Q-live tickets weg voor topartiesten. Afgelopen jaren deden we hier nog eens een schepje bovenop met de Q-world tour: in 1 trip 6 verschillende topartiesten live zien optreden over de hele wereld. Onmogelijk om dit nog te overtreffen. Toch? Maar we did it! Dit keer hebben we namelijk niet zes, zeven, acht, maar.... negen (!) artiesten. Wil je dit meemaken? Check in en zie 9 topartiesten in 9 wereldsteden. 

Luister en bevestig alle boarding passes 

Vanaf maandag 26 maart kun je inchecken via de Qmusic-app. Hiermee geef je aan mee te willen spelen. Het radiospel start op maandag 9 april. Het principe is een feestje voor de echte muziekliefhebbers: je maakt namelijk kans om te winnen door simpelweg naar je favoriete hits te luisteren.

Hoe werkt het? Eigenlijk is het een soort bingo. Zodra je ingecheckt bent, zie je vanaf maandag 9 april in de Qmusic-app jouw 9 persoonlijke boarding passes. Deze boarding passes bevatten alle negen een track van een artiest van de Q-world tour. Hoor je een liedje dat op een van jouw boarding passes staat voorbijkomen op de radio*? Dan heb je de gehele duur van dat nummer om op 'bevestig' te drukken. Is het het juiste nummer en heb je op tijd gedrukt, dan wordt deze boarding pass afgestempeld! Heb je alle boarding passes afgestempeld, dan ga je naar de finale en maak je kans op deze fantastische muziektrip. 

*Let op! Het gaat hier om Qmusic, dus niet om themakanalen zoals Qmusic non-stop, Qmusic Limburg, Qmusic Foute Uur etc. 

Finalespel

Als je alle boarding passes voor het sluiten van het spel (donderdag 19 april) correct afgestempeld hebt, kwalificeer je jezelf voor het finalespel. Het finalespel spelen we op vrijdag 20 april. Het is een meerkeuzevraag-mechanisme via de Qmusic-app waarbij luisteraars elkaar weg kunnen spelen. Kun je dus gewoon thuis of onderweg spelen.

Hoe werkt het? Op de radio stellen we een vraag gerelateerd aan de Q-world tour. In de app heb je dan 60 seconden de tijd om deze vraag te beantwoorden met A of B. Je eerste antwoord telt, je kunt tussentijds niet wisselen van antwoord. Ben je op tijd en heb je het juiste antwoord gegeven? Dan ben je door naar de volgende ronde. Ben je te laat of heb je het verkeerde antwoord gegeven? Dan houdt het spel helaas op voor jou. 

Het finalespel spelen we dus op vrijdag 20 april. We starten om 07.15 in de ochtend met de eerste ronde en zullen ieder half uur een vraag stellen (om xx.15 en xx.45u - met uitzondering van Het Foute Uur). We spelen net zo lang tot er een winnaar of een klein aantal finalisten over is. Deze zullen we eventueel een benaderingsvraag stellen en zo weten we uiteindelijk wie de grote winnaar is van de Q-world tour 2018! Our flight is ready for take-off, are you? 

Let op: Houd er rekening mee dat je op vrijdag 20 april ook gevraagd kan worden om naar de studio te komen. 
Let op: Voor deze actie moet je minimaal 18 jaar zijn, en in de gelegenheid zijn om te reizen van 12 mei t/m 10 juni a.s.!

Reisschema

We kunnen het zelf ook amper geloven, maar onderstaand reisschema zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden voor jou.

Download de Qmusic-app

Meespelen kan via de Qmusic-app, dus mocht je deze nog niet hebben, download hem dan hier.

Download de Q-app