- Word jij het nieuwe Qmusic talent?
- Maak een auditievideo van 1 minuut en geef je op voor Qcollege 2016
- Stemtest op zaterdag 24 oktober bij Qmusic in Amsterdam

Dit kunnen je collega's worden

Mattie & Wietze, Joep Roelofsen, Erik van Roekel, Koen Hansen, Marieke Elsinga, Lars Boele, Kai Merckx, Bas van Nimwegen en Stephan Bouwman. Ze zijn allemaal Q-dj en ze zijn allemaal begonnen bij Qcollege. Is het jouw droom om ook radio-dj te worden? Wil jij collega's worden met al deze talenten en andere Q-dj's als Martijn Kolkman, Wim van Helden, Niek van der Bruggen en Menno Barreveld? Scroll naar beneden en geef je op voor Qcollege 2015/2016!

Oud-Qcollege kandidaat Marieke laat je alvast zien wat je kunt verwachten bij Q:

WAT IS QCOLLEGE?

Qcollege is hét opleidingsinstituut van Qmusic. Tijdens een interne opleiding krijgt een klein groepje talenten theorielessen in radioproductie, vormgeving en mediatraining. Uiteraard gaan de talenten die door de strenge selectieronden heenkomen, ook in de studio werken aan hun radioskills. Q is continu op zoek naar nieuwe radiotalenten die opgeleid willen worden tot dj bij Qmusic. Daarom zijn we voor het vijfde achtereenvolgende jaar de inschrijvingen gestart voor een nieuwe lichting Qcollege. Inschrijven voor Qcollege 2016 kan nog tot en met zondag 11 oktober 2015. Er is geen minimumleeftijd om mee te doen.

HOE GEEF IK ME OP?

Ben jij het nieuwe radiotalent en wil je heel graag dj worden bij Qmusic? Vul hieronder jouw gegevens in en doe online auditie. Laat in een filmpje van maximaal één minuut zien waarom jij uitgenodigd moet worden voor de stemtest van zaterdag 24 oktober bij Q. Je bent niet de enige die zich aanmeldt, dus doe je best om op te vallen. Wees creatief, verras ons en zorg dat je een onuitwisbare indruk achterlaat. Heel veel succes!

Let op: upload jouw video eerst naar bijvoorbeeld YouTube en stuur de link mee in onderstaand formulier.

Je kunt je niet meer inschrijven voor Qcollege 2015/2016.