• Word jij het nieuwe Qmusic talent?
  • Ben jij tussen de 15 en 30 jaar?
  • Geef je nu op voor Q-college 2017

Wordt Q-college jouw Life changer?

Update dinsdag 21 maart: de inschrijvingen voor Q-college 2017 zijn gesloten.

Mattie Valk & Wietze de Jager, Stephan Bouwman, Kai Merckx, Joep Roelofsen, Erik van Roekel, Bas van Nimwegen, Hila Noorzai, Kimberley Dekker en Joost Swinkels. Ze zijn allemaal Q-dj en ze zijn allemaal begonnen bij Q-college. Maar ook Q-college talenten als Marieke Elsinga, de sidekick van Humberto Tan bij RTL Late Night, of Lars Boele de ochtend-dj van 100% NL, komen uit de kweekvijver van ons Q-college. Is het jouw droom om ook radio-dj te worden van de toekomst, waarin juist videocontent steeds belangrijker wordt? Scroll naar beneden en geef je op voor Q-college 2017!

Zie hier hoe Q-College het leven heeft veranderd van Wietze, Mattie en Stephan:WAT IS Q-COLLEGE?

Q-college is hét opleidingsinstituut van Qmusic. Tijdens een interne opleiding krijgt een klein groepje talenten theorielessen in radioproductie, vormgeving en mediatraining. Uiteraard gaan de talenten die door de strenge selectieronden heenkomen, ook in de studio werken aan hun radio- en videoskills. Qmusic is continu op zoek naar nieuwe alleskunners die opgeleid willen worden tot een allround dj bij Qmusic. Daarom zijn we voor het zesde jaar de inschrijvingen gestart voor een nieuwe lichting Q-college.

HOE GEEF IK ME OP?

Ben jij de entertainmentkoning, het multi-talent en alleskunner die wij zoeken? Kun je geen genoeg krijgen van muziek, heb jij je woordje klaar, en vind je het leuk om zowel voor als achter de microfoon te staan? Laat in een filmpje van maximaal één minuut zien waarom jij het talent bent van 2017. Je mag daarbij ook je audiodemo van maximaal 3 minuten insturen. Je bent niet de enige die zich aanmeldt, dus doe je best om op te vallen. Wees creatief, verras ons en zorg dat je een onuitwisbare indruk achterlaat. Heel veel succes!

Inschrijven voor Q-college 2017 kan nog tot en met maandag 20 maart 2017.

Vul hieronder jouw gegevens in en doe online auditie.
Let op: upload jouw video eerst naar bijvoorbeeld YouTube en stuur de link mee in onderstaand formulier.