• Qmusic heeft zonnepanelen op het dak
  • De opgewekte energie wordt gedeeld via Powerpeers.nl/Qmusic
  • Deze actie loopt van t/m 30 juni 2019

Van zon krijg je energie, dat ervaren we iedere zomer zelf. Qmusic en Powerpeers zorgen ervoor dat je voortaan altijd energie van de zon krijgt. Letterlijk. In de zomer van 2018 hebben we namelijk zonnepanelen op het dak van Qmusic gelegd. 

Zonne-energie

Zonne-energie is energie van de zon in de vorm van warmte en licht. Eén van de technieken om zonlicht om te zetten in een andere vorm van energie is door het gebruik van zonnepanelen. Zonnepanelen zetten licht direct om in elektriciteit: zonnestroom. Het is een hele milieuvriendelijke techniek om elektriciteit op te wekken. Zonne-energie is dus beter voor het milieu, er komen namelijk geen schadelijke stoffen in de atmosfeer. Met zonne-energie draag je dus bij aan de verdere ontwikkeling van duurzame energie. En je bespaart ook nog eens op de kosten van je energierekening. Win-winsituatie dus.

Qmusic als energie-opwekker

Op het dak van Qmusic liggen zonnepanelen en die hebben inmiddels al heel wat energie opgeleverd! Maar je kunt nooit genoeg zonne-energie opwekken, dus daar gaan we vrolijk mee door! Powerpeers maakt energie op deze manier heel persoonlijk en transparant: je weet precies wie je energie opwekt en waar je energie vandaan komt. En daar kun jij ook van profiteren. Hoe? Door over te stappen naar Powerpeers en energie af te nemen van Qmusic. Doe je dat nu, dan krijg je €390 welkomstkorting, €30 extra vriendenkorting en ook nog eens het Q-zomerpakket met JBL Speaker cadeau!  

Powerpeers gelooft erin dat iedere individu een wezenlijk verschil kan maken in de transitie naar schone energie. Je draagt hieraan bij als afnemer én aanbieder. Komen we dus weer terug bij die win-winsituatie. Samen creëren we een beweging die niet te stoppen is. Ben je nou net zo enthousiast als wij en wil je ook stroom afnemen van ons dak? Dat kan! Via Powerpeers.nl/Qmusic zie je Qmusic als aanbieder. Dus waar wacht je nog op?

Hopelijk kreeg je al energie van ons, maar nu écht letterlijk en figuurlijk! 

Let op: de actie is voorbij, je kunt geen aanspraak meer maken op de overstap-deal met de vriendenkorting en Q-zomerpakket met JBL Speaker.