• Qmusic presents Het Grootste Zomerfeest van Nederland - Live on the Beach
  • Zaterdag 3 september 2022 @ strand van Scheveningen
  • Deze actie is afgelopen - Klik hier voor de 2023 actie

Het strand van Scheveningen wordt deze zomer omgetoverd tot een waar feestparadijs voor het Grootste Zomerfeest van Nederland. Met een koud biertje in de hand en uitzicht op zee kun jij genieten van de allergrootste artiesten! Daar wil je bij zijn toch? Dat kan! Op zaterdag 3 september staan onder andere Guus Meeuwis, Antoon, Flemming, Snelle, Meau en Kraantje Pappie op het podium van Het Grootste Zomerfeest van Nederland. Jij als Q-luisteraar kan tickets winnen. Zorg dat je dit niet mist!

Win tickets

Vanaf maandag 29 augustus 06:00 uur t/m vrijdag 2 september 23:59 uur maak jij kans op tickets voor het grootste zomerfeest van Nederland. De Q-dj laat weten bij welke artiest je in zijn/haar programma de naam van de artiest moet appen om kans te maken. Als we jou terugbellen, en we halen je in de uitzending, dan win je 2 tickets voor Het Grootste Zomerfeest van Nederland op zaterdag 3 september!

Geen tickets gewonnen of op zoek naar meer info? Klik dan hier

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Lees hier de actievoorwaarden