Alle remmen gaan los want de Red Bull Zeepkistenrace komt naar Nederland! Q-music dj Niek van der Bruggen heeft een ticket weten te bemachtigen en gaat dus meedoen.

Op zaterdag 16 mei 2015 is de Cauberg in Valkenburg het decor voor de Nederlandse editie van de Red Bull Zeepkistenrace. Het gaat om focus, snelheid en creativiteit. Maar het belangrijkste doel is om extreem veel lol te hebben. En daarvoor heeft hij natuurlijk een goed team nodig.

Samen de berg af!

Niek heeft het voor elkaar gekregen dat hij mee mag doen aan de Red Bull Zeepkistenrace. Een spectaculaire race op een berg met 12% dalingspercentage, een chicane, meerdere jumps en het parcours is meer dan 350 meter lang.

Er is alleen één probleem: Niek heeft geen zeepkist. En hij is ook niet echt handig… Dus Niek is op zoek gegaan naar een team van 4, dat kan klussen, hard kan rennen en waar hij mee kan lachen!

Na een lange zoektocht heeft hij op 6 maart de knoop doorgehakt. Samen met Emiel de Zwart en zijn team gaat Niek binnenkort van de berg af! Beluister het fragment van de bekendmaking hierboven.

Niek mag meedoen met de zeepkistenrace

Niek nodigt Emiel uit voor zijn team

Inventarisatie van de concurrentie