• Stuur je verlanglijstje aan Sint Niek
  • Luister vanaf 23 november naar Qmusic (wedstrijdreglement)
  • Bel binnen 20 minuten 0909 9596 zodra jouw lijstje op de radio wordt genoemd

Hij komt, hij komt... de lieve, goede Sint! Jawel, Sint Niek-o-laas (van der Bruggen) is weer terug! Ook dit jaar zorgt hij ervoor dat je een te gek sinterklaasfeest hebt, want vanaf 23 november strooit Sint Niek met prijzen. Struin nu alvast het internet af naar de best coole wannahaves en stel hieronder jouw verlanglijstje samen met daarop de meest vette gadgets, trendy spullen of maffe items die je graag wilt hebben. En wie weet win jij alles van je verlanglijstje!

Luister goed

Luister van maandag 23 november t/m zaterdag 5 december goed naar Qmusic om er zeker van te zijn dat je jouw verlanglijstje niet mist. Elk uur tussen 07.00 en 19.00 uur (in het weekend tussen 10.00 en 19.00 uur) pikt Sint Niek één verlanglijstje uit de inzendingen.

Bel op tijd

Hoor jij jouw naam en lijstje voorbij komen? Bel dan zo snel mogelijk naar 0909 9596 (55 cpm) en win jouw verlanglijstje. Let op: je moet binnen 20 minuten terugbellen. Ben je te laat? Dan gaat alles van jouw lijstje naar een andere Q-luisteraar. Het kan zijn dat als je vandaag je wensen doorgeeft, je deze pas een paar dagen later terughoort op Q. Dus let goed op en wees op tijd, want je wilt toch niet dat er iemand anders met jouw kado's vandoor gaat?!

Maak nu jouw verlanglijstje

Ga op internet op zoek naar websites waar je kado's kunt kopen en afrekenen met iDEAL. Kies drie kado's uit en vul de naam van het artikel, de website waar je het hebt gevonden en het bedrag in. Let er op dat jouw verlanglijstje niet meer dan 250 euro waard is. Minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar, of minstens 16 jaar indien toestemming van een ouder/verzorger.

Let op:

  • Vul precies 3 kado's in met een maximale totale waarde van 250 euro;
  • Zoek kado's op websites waar je kunt betalen met iDEAL en kopieer de weblink van dat kado;
  • Verlanglijstjes die meer dan 250 euro kosten worden uitgesloten van deelname.

Tip: vertel je vrienden dat je een verlanglijstje hebt ingestuurd zodat zij ook extra kunnen opletten of ze jouw naam en lijstje op Q horen en jou kunnen waarschuwen (je moet namelijk wel zelf terugbellen)!

LET OP: Je kunt geen verlanglijstjes meer insturen, deze actie is voorbij.