• Ga skiën met Mattie & Marieke!
  • Meld je nu aan en speel mee van 13 t/m 24 januari (behalve in het weekend)
  • Het Q-hotel in de sneeuw opent haar deuren van 25 t/m 28 januari 2020

Verse sneeuw, felle zon en schnaps in je hand... Tijd voor skivakantie! Ook dit jaar nemen we je weer mee naar het Q-hotel in de sneeuw, waar je kan genieten van live optredens, activiteiten en natuurlijk zijn onze eigen Q-dj's er ook bij!

WELKOM IN HET Q-HOTEL IN DE SNEEUW

Het Q-hotel in de sneeuw betekent een week lang feesten in Zell am See - Kaprun, Oostenrijk. Vier dagen zorgen wij samen met jou voor een te gekke tijd in de sneeuw. Denk bijvoorbeeld aan live, intieme optredens van onder andere Davina Michelle en Tom Walker. Aan écht alles is gedacht: van eten, drinken en entertainment tot aan de reis, skipas en overnachten. Hoef jij dan helemaal niets te doen? Jawel, zorgen dat je meegaat!

ZO DOE JE MEE

Vul snel onderstaand formulier in! Van 13 t/m 24 januari hoor je drie keer per dag de gegevens van een skipas voorbij komen: om 7:00 uur, 12:00 uur en 17:00 uur (behalve in het weekend). Herken jij jezelf? Bel dan binnen 20 minuten naar de studio om jouw plek in het Q-hotel te reserveren! Te laat? Dan spelen we een uur later een nieuwe ronde.

Hier vind je de actievoorwaarden.