• 'Snacken met...' de leukste gasten uit de actualiteit
  • Met Stephan Bouwman 

Stephan Bouwman is met zijn frituurpan op pad! Tijdens de Q-top 500 van het Foute Uur klopt hij, inclusief snacks, aan bij een aantal van onze favoriete Foute Artiesten.

Vandaag zat Stephan in de tuin bij Twenty 4 Seven. Li-Ann gaf twerkles en Stay-C loopt liever rond in zijn witte pooier-pyjama:  


Eerder prikte Stephan een vorkje mee met 'Children Of The Night'-zangeres Nakatomi. En die blijkt groot fan van Frans Bauer:


Stephan klopte ook al aan bij dj Paul Elstak. Zou hij liever nooit meer optreden of liever altijd in een Toppers-pak rondlopen? Ontdek het in de video:


Vanaf 5 mei start Q-dj Stephan Bouwman elke vrijdagmiddag het weekend bij Qmusic op wel een héle lekkere manier! Hij slingert de frituurpan aan en neemt, onder het genot van de allerlekkerste snacks, de dag door met een gast die die week ergens in het nieuws stond. Dat kan bijvoorbeeld een artiest zijn die een nieuw album uit heeft, een student die een vrouw uit het water gered heeft óf iemand die een bijzondere prijs gewonnen heeft. Niks staat vast....behalve de gezelligheid!


Luister dus iedere vrijdag naar Stephan tussen 16.00 en 19.00 uur.