Update: Je kunt niet meer stemmen!

Het Foute Uur is dagelijks een uur lang feest. Tel daar een paar uur per dag bovenop en het dak gaat er helemaal af. Vermenigvuldig dat met 5 dagen en het is gegarandeerd het grootste radiofeest van het jaar: de Top 500 van het Foute Uur! 

Ons motto voor de komende maand: 'Schaamteloos goed wat fout met je doet!' Dus leg je foute pakkie vast klaar, smeer die keel, oefen de lekkere meezingers, maar vooral... Stem op jouw favorieten!

Stem op jouw favorieten

Iedere ochtend kun je vast even warmdraaien tijdens het Foute Uur. Maar nu is het tijd voor de real deal! Stem op jouw favorieten voor de Top 500 van het Foute Uur. Ga je voor de klassieker 'Rainbow in the Sky' of 'Captain Jack', of toch liever iets van Nederlandse bodem? Of misschien wel een nieuwe foute binnenkomer. Het is allemaal aan jou! Muzikale inspiratie vind je in De Foute Quiz.

De stembus is vrijdagochtend 15 juni geheel in stijl geopend door Fred van Leer. Tussen 15 en 22 juni stem je dan op jouw favorieten voor de Top 500 van het Foute Uur. 


En stemmen is dit jaar nog leuker. We geven er namelijk een Foute twist aan. Bij iedere 500 stemlijstjes die we binnenkrijgen, zenden we een extra Fout Uur uit in de stemweek. Dit kan dus op elk willekeurig moment van de dag zijn. Kun je vast even in de sfeer komen, het kan tenslotte niet vroeg genoeg beginnen toch?

Oh en voordat je jezelf helemaal verliest in alle heerlijke foute tracks, je kunt er op maximaal 25 stemmen! 


Tickets Foute Party

Zoals ieder jaar sluiten we de Top 500 af met de Foute Party. Vrijdag én zaterdag komen in totaal 40.000 liefhebbers van het Foute Uur in de Brabanthallen voor het leukste feest van het jaar. Met optredens van o.a. Toy-Box, Peter Andre, Snollebollekes, Xander de Buisonjé en Paul Elstak. En natuurlijk de dj's van Qmusic! 

Zien wij jou dit jaar ook op de Foute Party? Scoor dan snel je tickets! De zaterdag is compleet uitverkocht maar voor de vrijdag scoor je hier de allerlaatste tickets.

Koop hier je Foute Party Tickets