Het Foute Uur is al jaren de beste start van je werkdag. Zing, dans en spring jij ook iedere ochtend samen met je collega's mee met de heerlijke hits in het Foute Uur? Dan hebben we een unieke kans voor je!

Want op vrijdag 27 juni 2014 gaat het echt helemaal los in de Brabanthallen in Den Bosch. Dik 14.000 fout verklede mensen gaan uit hun dak tijdens de Foute Party, met optredens van Village People, 2 Unlimited, Nakatomi, George Baker en natuurlijk de Q-dj's die feestelijk fout draaiden en er een onvergetelijke party van maakten!

Q-dj's Martijn Kolkman en Wim van Helden bieden je de kans om samen met 7 collega's geheel in stijl naar de Foute Party te gaan! Want veel fouter dan in een knalroze of blinkende gouden limousine naar de Foute Party gebracht worden gaat het niet worden, toch? Uiteraard zorgen we voor je tickets, voldoende consumptiemunten en brengen we jullie ook weer thuis.

Hoe win je?

Hoe fout gaat het er aan toe bij jou op de werkvloer tijdens het Foute Uur? We zijn benieuwd! Upload hieronder een leuke foto zodat wij kunnen zien hoe het er 's morgens op jou werk aan toe gaat tussen 9 en 10.

De meest foute werkvloer wint! Op vrijdag 20 en 27 juni hoor je in het programma van Martijn Kolkman (tussen 10 en 13 uur) wie de winnaars zijn.

Winnaars

De eerste winnaars zijn bekend! Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal stuurde een te gekke foto in en wonnen kaarten voor de Foute Party plus de rit in de foute limo. Ook de mensen bij Van den Dool Bouw in Leerdam weten ze wel hoe je een feestje moet bouwen! Zij hangen als superhelden in hun werkplaats. Met hun foto winnen ze ook kaarten voor de uitverkochte Foute Party + een rit in de limo. Check hierboven de twee winnende foto's!