• Stuur je verlanglijstje aan SinterKai
  • Luister vanaf 27 november naar Qmusic tussen 07.00 en 19.00
  • Bel binnen 20 minuten 0909 9596 zodra jouw lijstje op de radio wordt genoemd (actievoorwaarden)

SinterKai... Wie kent 'm niet? Onze eigen goedheiligman is weer in het land! Dat betekent dat er traditiegetrouw verlanglijstjes ingevuld kunnen worden! Dus met welke kado's kan SinterKai jou dit jaar verblijden? Struin het internet af op zoek naar maffe items, gave gadgets of iets heel anders. Vanaf maandag 27 november leest SinterKai ieder uur geheel in eigen stijl een gedicht voor met de verlanglijstjes van de Q-luisteraars.

SinterKai in de 'Omhoogkijkende Hond'? Hij geeft je een yoga-tutorial!


Bekijk ook: 

  • SinterKai is stiekem een fanatieke #fitboy. Bekijk z'n eerste vlog hier!
  • SinterKai test zijn nieuwe bezorg-gadget uit... Bekijk de video hier!

Luister goed

Luister van maandag 27 november t/m dinsdag 5 december (alleen op werkdagen) goed naar Qmusic om er zeker van te zijn dat je jouw verlanglijstje niet mist. Elk uur tussen 07.00 en 19.00 uur pikt SinterKai één verlanglijstje uit de inzendingen.

Zo maak je kans

Vul hieronder je verlanglijstje in, en zorg dat je van maandag 27 november t/m dinsdag 5 december elke dag naar Q luistert (alleen op werkdagen). Komt jouw lijstje tijdens de actie periode tussen 07.00 en 19.00 voorbij? Zorg dan dat je binnen 20 minuten de studio belt op 0909-9596 (55cpm). Bel je op tijd, dan win je je hele lijstje!

Let op: je lijstje kan echt elk moment voorbij komen, ook dagen nadat je 'm hebt ingevuld.

Claim een lijstje

Maar ben je te laat, dan komt jouw verlanglijstje vrij in de Qmusic-app. Andere luisteraars kunnen dan binnen 60 sec dit lijstje claimen door op de claim button te drukken in de app. Heb jij op tijd op claim gedrukt? Dan maak je alsnog kans om dit verlanglijstje te winnen. 

Vul nu jouw verlanglijstje in

Ga online op zoek naar websites waar je kado's kunt kopen en afrekenen met iDEAL. Kies drie kado's uit en vul hieronder de naam van het artikel, de website waar je het hebt gevonden en het bedrag in. Let er op dat jouw verlanglijstje niet meer dan 250 euro waard is. Minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar.

Let op:

  • Vul precies 3 kado's in met een maximale totale waarde van 250 euro;
  • Zoek kado's op websites waar je kunt betalen met iDEAL en kopieer de weblink van dat kado;
  • Verlanglijstjes die meer dan 250 euro kosten worden uitgesloten van deelname.

Tip: vertel je vrienden dat je een verlanglijstje hebt ingestuurd, zodat zij ook extra kunnen opletten of ze jouw naam en lijstje op Q horen en jou kunnen waarschuwen (je moet namelijk wel zelf terugbellen)!

SinterKai is weer het land uit, je kunt niet langer je verlanglijstje insturen!