• Iedere werkdag van 8 t/m 12 januari een taalquiz met onze nieuwslezeres Anne-Marie (18.00-19.00).
  • Maak elke dag kans op 2 premièrekaarten voor 15 januari. 

Heb jij een echte taalknobbel? En vraag je je ook weleens af of de songteksten van Nederlandse bodem eigenlijk wel correct zijn? Doe dan mee met de taalquiz van onze nieuwslezeres Anne-Marie Rozing. Iedere middag van 8 t/m 12 januari testen we aan de hand van muziekfragmenten jouw taalkennis. 

Nieuwe bioscoopfilm

De onhandige Anne heeft een passie voor taal. Bij het glossy tijdschrift waar ze werkt, mag ze echter alleen maar over zomermode en quinoasalades schrijven. Anne wil het allemaal anders; een baan met meer diepgang, weg uit de dagelijkse sleur en de liefde van haar leven vinden. Net als ze ontslag wil nemen, wordt ze gekoppeld aan de charmante, maar gladde fotograaf Rick en ze besluit nog even te blijven.

Hoe maak je kans?

Van 8 t/m 12 januari spelen we elke dag de taalquiz met Anne-Marie Rozing in de middagshow van Stephan Bouwman. Ontdek wat er niet klopt in songteksten en achterhaal de betekenis van de nieuwe taal van o.a. Lil Kleine en Ronnie Flex. Iedere dag in het laatste uur (18.00-19.00) spelen we de quiz met 2 deelnemers en maak je kans op 2 premièrekaarten voor de nieuwe bioscoopfilm: Taal is zeg maar echt mijn ding.

Dus is taal zeg maar echt jouw ding? Geef je hieronder op en ga de taal uitdaging aan!