• Je tankbon is jouw bingokaart
  • Luister iedere donderdag
  • Maak kans op één jaar lang gratis tanken (actievoorwaarden)

BINGO!! Het spel dat echt nooit uit de mode raakt. Bingo is hot! En meespelen makkelijker dan ooit. 

B-I-N-G-O

Als trouwe luisteraar ben je er misschien al mee bekend. Het lievelingsitem by far van Fien: tankbonnenbingo. Het spel dat zo voor zichzelf spreekt, dat het amper uitleg nodig heeft. Maar we gaan het toch even doen. En iedereen is al in het bezit van een bingokaart, namelijk je tankbon. Daarmee kun je een dikke vette bingo scoren. 

Domien draait in zijn programma met een bingomolen 4 getallen. Staat 1 van deze getallen op jouw tankbon in de vorm van het bedrag of het aantal getankte liters brandstof? Stuur dan jouw bonnetje in een bericht via de Qmusic app en wie weet heb jij wel... BINGO! Dan win je het getankte bedrag. Let op: het bonnetje mag niet ouder zijn dan een week en mag niet gedeclareerd zijn.

Dus ga je binnenkort tanken? Bewaar het bonnetje dan goed! Tank you!

Het precisie getal

Elke bingo kent natuurlijk ook een bonusronde. De volle kaart, zeg maar. Bij de tankbonnenbingo editie is dat het 5e getal. Domien noemt iedere week een 5e getal: het getal dat je binnen een uur moet tanken.

Is jouw tankbeurt in liters of in euro's precies dit getal? Dan maak je kans op een Esso Extra's kaart t.w.v. 100 euro. Deze kaart is onderdeel van het Esso Extras - spaarprogramma: hiermee kun je punten sparen en punten inwisselen. Om bijvoorbeeld te tanken of een lekkere koffie of snack te kopen voor onderweg.