• Speel mee met de Oranje Opfriscursus door ORANJE te appen in de Q-app
  • Van maandag 31 mei 2021 t/m vrijdag 4 juni 2021
  • Maak in ieder programma kans op een Jumbo Superfan Pakket!

Het heeft even geduurd maar Oranje staat na 7 jaar weer op een groot eindtoernooi. Hoe goed is jouw Oranjekennis nog? Weet jij bijvoorbeeld waar de VAR voor staat? En beweeg je bij Snollebollekes naar boven en onder of naar links en rechts? Antwoord alle 5 vragen goed en win een Jumbo Superfan Pakket!

Jumbo Superfan Pakket

Jouw BBQ compleet maken doe je met een Jumbo Superfan Pakket, met daarin een echte Kamado BBQ en een cadeaukaart om alles in huis te halen voor een leuk EK bij je thuis met natuurlijk ook de Oranje Juichcape(s)!

Hoe speel je mee?

Meedoen? Dat kan! Luister elke dag naar Qmusic, meld je aan via de Q-app door ORANJE te appen en wie weet word jij teruggebeld tijdens een van onze uitzendingen. 

Je krijgt 5 vragen, uiteraard met een oranje tintje, en beantwoord je de vijfde vraag goed? Dan win je! Is je kennis iets minder dan verwacht en beantwoord je een vraag fout? Dan krijg je een rode kaart van de scheidsrechter en word je meteen gewisseld met een andere luisteraar die het dan mag proberen. 

Bij een fout antwoord op de vijfde vraag wint de luisteraar die als eerst het goede antwoord via de app instuurt.

Let op: de Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen.Bekijk hier de actievoorwaarden