• Dichterbij je favoriete artiest dan ooit
  • Toegang is alleen te winnen bij Qmusic 
  • Actie vanaf maandag 14 oktober t/m zondag 20 oktober, tussen 06:00 en 00:00 uur

Het is de eerste artiest die we voor de tweede keer verwelkomen in the Qube: The Script! Maandag 28 oktober is het zo ver, dan staat de band in onze eigen concertzaal. Geen grote zalen waar je je best moet doen om een glimp op te vangen van je favoriete artiest, maar dit keer sta je op slechts enkele meters afstand en kan je ze bijna aanraken! En lucky you, want ze spelen hun grootste hits én hun huidige single.

The Script

In 2008 maakten we voor het eerst kennis met de Ierse band The Script. Ze scoorden toen een hit met ‘The Man Who Can’t Be Moved’. Elf jaar later staan er grote hits als ‘Breakeven’, ‘For The First Time’, ‘Hall Of Fame’, ’Six Degrees Of Separation’, ‘If You Could See Me Now’, ‘Superheroes’ en ‘Rain’ op hun naam. Naast de grote shows in 2013, 2015 en 2018 in de Ziggo Dome, stonden ze in 2014 al in the Qube voor een intieme show en na 5 jaar keren ze dus terug!

The Qube

Eerder stonden o.a. Ed Sheeran, Robbie Williams, Dua LipaBebe Rexha, 5SOS en Armin van Buuren al op het podium in the Qube. Kaarten voor the Qube zijn niet te koop... toegang is alleen te winnen bij Qmusic. In the Qube sta je dichterbij je favoriete artiesten dan ooit. In de intieme concertzaal is maar ruimte voor een paar fans en daarmee is ieder optreden superexclusief.

Win toegang

Luister van 14 t/m 20 oktober tussen 06:00 en 00:00 uur en bel met de Q-studio op 0909 9596 (45 cpg) zodra je een track van The Script hoort. Kom je in de uitzending, dan mag jij op 28 oktober om 19:00 uur samen met een vriend(in) naar The Script in the Qube!