Kan het Foute Uur voor jou maar niet lang genoeg duren? En houd je wel van een feestje? Kom naar HET foute feest van het jaar: de Foute Party van Q-music. Foto van de Foute Party volgen z.s.m.

Early bird actie: Koop nu alvast je tickets voor de Foute Party 2015

Op vrijdag 27 juni 2014 ging het weer helemaal los in de Brabanthallen in Den Bosch. Zo'n 15.000 fout verklede mensen gingen uit hun dak tijdens de Foute Party. Dat kon ook niet anders met een line-up bestaande uit Village People, 2 Unlimited, Nakatomi en George Baker. En natuurlijk de Q-dj's die feestelijk fout draaiden en er een onvergetelijke party van maakten!

Leuk om te weten

De Foute Party is meer dan alleen heel veel foute muziek, leuk fout verklede bezoekers, live optredens van artiesten en dj's die foute muziek draaien. Want dit jaar staan er in de hal ook een zweefmolen en reuzenrad waar je als bezoeker gratis gebruik van kunt maken. En krijg je trek van het feesten? Dan kun je terecht bij een van de vele eetkarretjes met (grotendeels biologische) producten. Benieuwd naar wat je kunt eten? Bekijk het menu.

Ook handig om te weten: op de Foute Party zijn kluisjes aanwezig waar je tegen betaling je spullen veilig kunt opbergen. En oja, je kunt ook live radio kijken vanuit het reuzenrad!