Kan het Foute Uur jou maar niet lang genoeg duren? Wil jij compleet uit je dak gaan op heel veel foute muziek? Dan is de Foute Party van Q-music echt iets voor jou! Op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2015 bouwden duizenden mensen een feestje in de Brabanthallen in Den Bosch.

Bekijk hier de beelden van de Foute Party 2015. Early bird actie: Bestel hier alvast je tickets voor de Foute Party op vrijdag 24 juni 2016.

Line-up 26 juni

De Foute Party 2015 was sneller dan ooit uitverkocht. Daarom was er naast vrijdag een tweede party op zaterdag. De eerste avond stonden de neefjes van Michael Jackson, 3T, op het podium. Ook Roy Donders, Twenty 4 Seven en iconen Charly Lownoise & Mental Theo traden op tijdens het leukste feest van het jaar. En natuurlijk draaien de Q-dj's de beste foute hits voor alle tof verklede mensen.

Line-up 27 juni

Ook op de extra editie van de Foute Party pakten we uit met bekende namen. Naast een optreden van de Amerikaanse boyband 3T, traden zaterdag ook Dries & Dave Roelvink op, bekend van de real-life soap ‘De Roelvinkjes’. Danceformatie T-Spoon, die in de jaren negentig doorbrak met ‘Sex On The Beach’ was er. En DJ Paul Elstak nam iedereen mee terug naar de populaire happy hardcore periode met hits als ‘Rainbow In The Sky’ en 'Luv U More'.

Info over vrijdag en zaterdag

De Foute Party is meer dan alleen heel veel foute muziek, leuk fout verklede bezoekers, live optredens van artiesten en dj's die foute muziek draaien. Want dit jaar staat er in de hal het Foute Prijzenrad waar het voor iedereen prijs is. En krijg je trek van het feesten? Dan kun je terecht bij een van de vele eetkarretjes met producten.

Ook handig om te weten: op de Foute Party zijn kluisjes aanwezig waar je tegen betaling je spullen veilig kunt opbergen. En oja, natuurlijk is de radiostudio van Q-music ook aanwezig en kun je bij de ingang de Q-dj's in het echt radio zien maken.