• Foute Party 2022: scoor nu je tickets voor vrijdag 24 juni!
  • Zaterdag 25 juni = uitverkocht
  • Op deze pagina vind je altijd de laatste info

Vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022 gaat het na drie jaar ein-de-lijk weer gebeuren: de Brabanthallen in Den Bosch openen haar deuren voor de Foute Party 2022. Scoor nú je tickets voor het leukste feest van het jaar!

Tickets Foute Party 2022

De Foute Party vindt volgend jaar plaats op vrijdag 24 juni en zaterdag 25 juni (uitverkocht). Je oude Foute Party tickets blijven geldig voor de editie van 2022. Check hier alle info als je al een ticket hebt. Dus zet de nieuwe datum alvast in je agenda en breng ook direct je vrienden, collega's, familie met wie je gaat op de hoogte.
Heb je nog geen ticket? Haal dan nu jouw ticket via deze link voor vrijdag 24 juni!

Boek alvast je busticket

Makkelijk, gezellig en voordelig met de bus naar de Foute Party? Via Partybussen.nl regel je het eenvoudig en snel. Mogelijkheid tot de aanschaf van losse bustickets, groepsboekingen en combi-tickets (bus + entree). 

Parkeren

Mocht je een Bob hebben in het party gezelschap en je komt met de auto, dan is onderstaande informatie handig om te weten. Parkeertickets koop je via de Brabanthallen. Er zijn een aantal opties:

  • Premium tickets. Minder ver lopen, meer kracht sparen om te dansen op de Foute Party. 
  • Regular tickets. Iets verder lopen, maar daarna word je ruimschoots beloond. 

Lockers

Tijdens de Foute Party bieden wij lockers aan. Kosten voor een locker zijn € 6,00.

Dit is de Foute Party

Nog nooit op de Foute Party van Qmusic geweest? Het concept is simpel: jij komt verkleed naar de Brabanthallen en kunt een avond (en nacht;) lang feesten op de leukste muziek uit het Foute Uur. Natuurlijk met de dj's van Q én bekende artiesten uit het Foute Uur.

Alvast in de stemming komen? Check hieronder de beelden van de laatste Foute Party.

Huisregels

Om het feest voor iedereen leuk te houden, gelden er een aantal regels. Klik hier om de huisregels voor de Foute Party 2022 te lezen (klik op de link en scroll iets naar beneden).

Let op: minimumleeftijd is 18 jaar!